Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Skovhuset i Værløse kreativ workshop for børn

Walk and draw - weekendworkshop i skovhuset

Walk and draw - weekendworkshop i skovhuset

Tag med på et inspirerende sketch book weekend kursus og kom helt ned i gear i naturen. Vi skal bruge de smukke omgivelser omkring Skovhuset, og tegne, gå og sanse. Skovhuset er et kunsthus med skøn beliggenhed i en smuk lille skov på en bakke ned mod Søndersø. Vi vil bruge naturen til mindfulness og gøre brug af notesbogen som et redskab til større kreativitet, og samtidig bliver du bedre til at tegne.

Dette kursus er for dig, der er begynder eller dig der holder af at tegne og male samt at være i naturen. 

Kurset er for alle.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg, Værløse og Furesø.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 08.06.2024 10:00-15:20 Skovhuset Kunst & Natur Bettina Nielli Briand
2 Søndag 09.06.2024 10:00-15:20 Skovhuset Kunst & Natur Bettina Nielli Briand
Underviser

Bettina Nielli Briand

Bettina Nielli Briand er kulturformidler, cand.phil. og billedkunstner. Hun er uddannet billedkunstner fra Kunstakademiet i Firenze, kunstbaseret coach fra TimeArt, cand.pæd. i didaktik fra Aarhus Universitet (speciale i børns læring og kreativitet) og har læst kunsthistorie på amerikansk kunstinstitut.

Bettina arrangerer kreative workshops for børn, for børn og familier med fokus på leg og læring.

Hun har mere end 15 års erfaring indenfor undervisning, formidling og forskning, og har undervist børn/unge 0-18 år og voksne i dagtilbud, skoler på museer, biblioteker, børnekulturfestivaler, virksomheder, aftenskoler med mere.

Bettina har udstillet sine værker i Italien, Frankrig og Danmark, og er professionelt anerkendt kunstner gennem Billedkunstnernes Forbund og IAA (International Association of Art). Indenfor formidling af kunst, kultur og de kreative processer er hun med i danske og europæiske netværk og opdateret med helt ny forskningsviden indenfor feltet.