Skip to content
Bevægelse, stræk og afspænding i FOF Nordsjælland

Motion-stræk-afspænding for kvinder 60+

Hele kroppen bliver gennemarbejdet med afvekslende øvelser. Det er konditionstræning, styrke- og kredsløbsøvelser samt stræk og afspænding.

Musik benyttes til opvarmning og afspænding.

FOF Nordsjælland tilbyder vi hver sæson afspændings- og bevægelseshold i Gentofte, Værløse, Hellerup, Hørsholm og Fredensborg, hvor vi holder kroppen i form gennem bl.a. kredsløbstræning, styrketræning, bevidsthedsøvelser, stræk og afspænding. Vi har fokus på bevægelserne i nuet, smidighed, koordination, dybdeafspænding og på at gennemarbejde muskler og led.

Se alle vores afspændings- og bevægelseshold her

Information

  • Dato 23.01.2024-07.05.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale 24 2.sal
  • Bemærkninger Omklædning: Der er gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Parkering: Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.01.2024 08:55-10:05 FOF Huset Marianne Berg Thomsen
2 Tirsdag 30.01.2024 08:55-10:05 FOF Huset Marianne Berg Thomsen
3 Tirsdag 06.02.2024 08:55-10:05 FOF Huset Marianne Berg Thomsen
Se alle Se færre
Underviser

Marianne Berg Thomsen

Marianne er uddannet bevægelsesunderviser fra Gotved, yogalærer og har taget kurser og efteruddannelse i bl.a. KOL, osteoporosetræning, ryg-, varmtvands-, og styrketræning.

Hun har mere end 10 års undervisningserfaring inden for Gotved, knogleskørhed, balance, styrketræning i maskiner og gulv, varmtvandstræning, rygtræning, hjertetræning og Blid Yoga/Yin Yoga.

Marianne fortæller: "Jeg oplever en stor glæde og fornøjelse ved at undervise i bevægelse. Kom og bliv inspireret og bliv klogere på din krop og træning, og få mere overskud, energi og glæde til din hverdag."