Skip to content

Leder du efter hold med start efter 1. juni 2024? Vi fusionerer med FOF København og får ny hjemmeside.

Læs mere her.
Gå på kursus i Tai Chi hos FOF

Qi Gong i naturen

På dette kursusforløb vil vi udforske det helbredende potentiale og fordelene ved Qi Gong ved at praktisere dybt afslappende flydende stillinger, som forbinder til alle aspekterne af vores væsen.

Qi Gong er en sjov og blid måde at træne på, hvor vi arbejder med vores vejrtrækning, bevægelse og flydende stillinger, der afspejler naturens bevægelser.
Qi Gong er en opdagelsesrejse og forbindelse til vores energi og til energi-havet omkring os, overalt hvor vi ser.
Qi er en livskraftsenergi, som er underliggende grundlag for vores mentale, følelsesmæssige og fysiske velvære.

  • Skab en dyb følelse af indre fred. 
  • Genbalancer, gentilslut og genaktiver.
  • Gør stress til vitalitet

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.05.2024 10:00-12:00 Humlebæk Havn Lillian Wong
2 Lørdag 01.06.2024 10:00-12:00 Humlebæk Havn Lillian Wong
3 Lørdag 08.06.2024 10:00-12:00 Humlebæk Havn Lillian Wong
Se alle Se færre
Underviser

Lillian Wong

Lillian Wong er en erfaren master, coach og terapeut med en baggrund i komplementær medicin inden for sundhedsområdet og 18 års undervisningserfaring i bevægelseskunsten Qi Gong.

Hun er kontinuerligt uddannet og DUAN-testet gennem en 10-årig periode på Daoyin Yangsheng Gong Instituttet ved Beijing Sports University og International uddannelsescenter, Frankrig; arvefølge-discipel "Ru Shi Di Zi" og personlig elev af prof. Zhang Guangde, i Daoyin Yangsheng Gong (DYYSG), berømt kinesisk Qi Gong-skole samt flere andre Qi Gong-mestre og -professorer. Hun har deltaget samt været international dommer i mange internationale Qi Gong- & Daoyin-konkurrencer i Kina og vundet adskillige guldmedaljer. Har studeret HunYin Qi Gong af Master Zhang Chun Ming fra 1995-2004. Formand for Dansk Health Qi Gong Federation og QigGong & Taiji Yangsheng Center i Fredensborg.

Lillian er desuden leder af flerårig dansk Qi Gong instruktørdannelse & uddannelsessystem, Qi Gong Akademiet, med undervisning i en bred vifte af de nyeste tendenser inden for kinesisk Qi Gong og bevægelseskunst.