Skip to content
Udendørs træning og sommerforkælelse for hele din krop i FOF Nordsjælland

Sommerforkælelse for hele din krop - udendørs

Strand, luft og forkælelse for kroppen – det er nøgleordene for dette hold! Alle kan være med, når vi mødes under åben himmel og til god musik arbejder kroppen igennem fra top til tå. Vi laver let puls træning og alsidige øvelser med fokus på styrke, koordination, balance og smidighed både stående og liggende på vore måtter. Til slut får kroppen en velfortjent pause med en guidet afspænding.

Medbring: Måtte/håndklæde og vand.

Sted: Charlottenlund Strandpark foran kajakklubben Palo.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 28.05.2024 09:30-11:00 Charlottenlund Strandpark Marianne Bentzen
2 Tirsdag 04.06.2024 09:30-11:00 Charlottenlund Strandpark Marianne Bentzen
3 Tirsdag 11.06.2024 09:30-11:00 Charlottenlund Strandpark Marianne Bentzen
Se alle Se færre
Underviser

Marianne Bentzen

Marianne Bentzen har både guidede rundvisninger og underviser i motion og dans – og hun brænder for at formidle primært nye byrum og kulturskatte, ligesom hun med stort engagement underviser i bevægelse af hele kroppen og forskellige stilarter inden for dans.

Marianne er oprindeligt uddannet Exam.com. og har arbejdet med kommunikation, marketing og relationer, og hun er desuden autoriseret guide med mange udflugter i bagagen. Tidligere har hun danset showdans på eliteniveau i over 18 år, undervist børn i gymnastik og afprøvet mange motionsformer.

Siden 2018 har Marianne udelukkende arrangeret og afholdt guidede rundvisninger og undervist. Som rundviser er hun kendt for at tale højt og tydeligt, være meget engageret og en god formidler. Og når hun underviser er det med høj energi og stor variation, samtidig med at hun sørger for at sætte niveauet, så det er tilpasset holdet. Desuden tager hun løbende kurser i bl.a. osteoporose, salsa og kropsbevidsthed.

Hvis du har nogle konkrete spørgsmål til Mariannes guidede ture eller undervisning, så er du velkommen til at kontakte hende på: mariannebentzen@gmail.com.