Skip to content
Syng i seniorkor i FOF Nordsjælland

Seniorkor

Vi synger alt fra gamle folkeviser til evergreens og nyere sange, ofte trestemmigt. Vi arbejder seriøst med musikken, men der er også tid til hygge i pausen. Vores ugentlige øvedag er inspirerende og lærerig, og man tager altid hjem i godt humør.

Nodekendskab er en fordel, men ingen betingelse. Der er plads til flere, og alle er velkomne. Det vigtigste er, at du er glad for at synge!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 10:00-12:15 Kokkedal Skole - Øst Jesper Balslev
2 Tirsdag 06.02.2024 10:00-12:15 Kokkedal Skole - Øst Jesper Balslev
3 Tirsdag 20.02.2024 10:00-12:15 Kokkedal Skole - Øst Jesper Balslev
Se alle Se færre
Underviser

Jesper Balslev

Jesper er en alsidig og dygtig musiker, komponist og musikunderviser. Han er uddannet som musikleder fra Musikvidenskab på Københavns Universitet, hvor han i en årrække derefter har fungeret som censor i Musikvidenskab.

Han har mange års undervisningserfaring på mange niveauer og er en meget afholdt underviser, der er god til at knytte stærke relationer til sine elever. 

Jesper har arbejdet meget med kor og elsker den glæde, der kommer, når man synger sammen. Han har bl.a. medvirket som korleder og arrangør i DR’s højskolesangsmarathon i 2018 og har fungeret som komponist, arrangør og koransvarlig på flere teaterstykker.

Jesper spiller mange forskellige instrumenter på højt niveau.

Som komponist og arrangør har han skrevet musik for alverdens ensembler, fx bigband, strygekvartet, kor og sin egen jazzkvintet, Jesper Balslev Kvintet, med hvilken han udgav en plade i sommeren 2021. Han har også skrevet værket Strato til Lundbyefestivalen i 2021.