Skip to content
Gå til Hatha Yoga for begyndere og mere erfarne hos FOF Køge Bugt

Hatha Yoga

Gennem undervisningen fokuseres primært på asanas, de praktiske øvelser. Vejrtrækning, mindfullness og yogafilosofi indgår implicit i øvelserne, og specifikt når det vurderes relevant.

Programmet sammensættes så hele kroppen aktiveres og der vil være gennemgående, klassiske øvelser som du lærer grundigt at kende, gennem hele sæsonen. I løbet af perioden varieres med forskellige stillinger, og jeg vil som lærer sørge for at forskellige temaer optræder, eksempelvis godt for skulder/nakke, balanceøvelser og de 5 tibetanere.

Værd at vide
Medbring dig selv i behageligt tøj, samt en flaske med vand.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 17:00-18:40 FOF Huset A, Greve Merete Hytting
2 Tirsdag 10.09.2024 17:00-18:40 FOF Huset A, Greve Merete Hytting
3 Tirsdag 17.09.2024 17:00-18:40 FOF Huset A, Greve Merete Hytting
Se alle Se færre
Merete Hytting, underviser indenfor bevægelse og yoga hos FOF Køge Bugt
Underviser

Merete Hytting

Uddannelse:
Merete Hytting er uddannet yogalærer med erfaring som yogaunderviser siden 2011. Hun har de sidste fem sæsoner undervist i yoga på aftenskole, men har tidligere arbejdet i både fysioterapeutcenter og i FitnessWorld. Merete har undervejs uddannet sig som Thau-Yoga-massør, og er pt. undervejs med en supplerende uddannelse som underviser i Yin Yoga.

Andre faglige kvalifikationer:

Hos Merete er tryghed og nærvær et bærende element: “I klasserne er det vigtigt for mig, at vi som hold fungerer godt og er trygge i øvelserne. Den enkeltes egen udvikling er vigtigst. På disse hold gælder det ikke om at kunne det samme som alle andre, men om at den enkelte kursist kan være med i eget tempo og niveau”.