Skip to content
Closeup af deltager til Hatha Yoga FOF Køge Bugt

Hensyntagende Yoga

Hensyntagende Yoga er yoga for dig der har lyst til at holde kroppen, sindet og bevægeapparatet ved lige hele livet i gennem. Yogaen foregår i et roligt tempo så alle kan være med. Vi har særlig fokus på balance, smidighed, vejrtrækning, styrke og afspænding.

Holdet er på nuværende en god blanding af mænd og kvinder, nybegyndere og lidt mere erfarne. Fælles for alle er dog ønsket om at gøre noget godt for sig selv og sin krop.

Værd at vide
Du behøver ikke andre forudsætninger end dem du allerede har, de forskellige øvelser kan nemlig tilrettelægges så de passer til den enkelte deltager.

Medbring yogamåtte, et tæppe og en vandflaske.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 08:30-10:00 Acaciebo, Strøby Egede Ditte Hørmark
2 Mandag 09.09.2024 08:30-10:00 Acaciebo, Strøby Egede Ditte Hørmark
3 Mandag 16.09.2024 08:30-10:00 Acaciebo, Strøby Egede Ditte Hørmark
Se alle Se færre
Ditte Højmark, underviser i fødselsforberedelse og hold for gravide og barslende hos FOF Køge Bugt
Underviser

Ditte Hørmark

Uddannelse:
Ditte Hørmark er uddannet Psykomotorisk Terapeut fra UCC i Hillerød, og har erfaring med at undervise både børn, unge, samt voksne og ældre. Hun er desuden certificeret Coach og har siden efteruddannet sig som yogalærer, kropsterapeut og instruktør indenfor Mindful Moving fødselsforberedelse og efterfødselstræning.

Undervisererfaring:
Ditte har tidligere haft virke som skuespiller i en børneteater-trup og arbejdet som processkonsulent indenfor teambuildingsbranchen. Hun holder meget af den frihed undervisningen medbringer og finder stor værdi i den rejse den enkelte deltager gennemgår i løbet af undervisningen.