Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Yoga for letøvede

Denne yogatime er for dig, der gerne vil styrke og smidiggøre din krop, samtidig med at du ønsker en mental pause og mere ro i krop og sind.

Udgangspunktet i undervisningen er; at yoga skal være sjovt, udfordrende og skabe balance i krop og sind. Du kan forvente at blive varm i kroppen, og måske opleve at din krop kan mere end du selv troede. Samtidig vil du opleve at komme helt ned i gear, få kontakt til din krop og gå fra timen i en tilstand af ro, nærvær og tilfredshed.

Undervejs i undervisningen vil du opleve, at vi holder nogle stillinger i længetid, får skabt et solidt fundament, får rettet til, og undersøger, hvad der sker i kroppen, mens vi står eller ligger. Andre stillinger vil udføres i et mere dynamisk flow. Mens vi i helt andre stillinger kan have fokus på en mere meditativ tilstand, afspænding og at åbne op. Åndedrættet vil være i fokus gennem hele timen.

Der vil løbende blive arbejdet med åndedrætsteknikker. Hver time starter med at ”lande” og forbinde dig til dit åndedræt og din krop, og timen afsluttes med en afspænding, som kan bestå af en visualisering, beroligende musik eller stilhed med fokus på, at du møde dig selv, din krop og dine tanker på en mindful måde.

Der er løbende fokus på at tilbyde variationer af hver stilling, så alle niveauer kan være med.
Stilarten for timen er primært hatha yoga, men der vil også være inspiration fra andre yoga stilarter som yin yoga og mindful yoga m.m.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 03.06.2024 17:15-18:45 FOF Horsens Kirsti Pilgaard Bentzen
2 Mandag 10.06.2024 17:15-18:45 FOF Horsens Kirsti Pilgaard Bentzen
3 Mandag 17.06.2024 17:15-18:45 FOF Horsens Kirsti Pilgaard Bentzen

Kirsti Pilgaard Bentzen

Yoga og meditation har været en del af min hverdag de seneste 10 år.

Jeg er uddannet i Mindful- og Sanselig Yoga, Living Yolates og Mindfulness.

Derudover har jeg supplerende kurser i meditation, Yoga Nidra og Yin Yoga. I mit tidligere job som lærer har jeg undervist børn i yoga og mindfulness i
håbet om at skabe mere trivsel, nærvær og mulighed for fordybelse.

Jeg har desuden deltaget i mange workshops og retreats både i Danmark og i udlandet, som har været til stor inspiration.

Med min yogaundervisning er det mit ønske at skabe et rum, hvor du gennem bevægelse, meditation og åndedrætsøvelser styrker forbindelsen mellem krop
og sind. Og hvor du giver dig selv en pause fra travlhed, støj og andre stimuli, så du får mulighed for at mærke og lytte til din krop, finde ro og lade op.