Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
restorativ yoga gratis prøvetime horsens

Restorativ Yoga

Oplev dyb afslapning og indre balance med en gratis prøvetime i Restorativ Yoga

Er du på udkig efter en måde at stresse af og finde indre ro? Så er en gratis prøvetime i Restorativ Yoga lige noget for dig! 

Restorativ Yoga er en skånsom yogaform, der fokuserer på at lindre stress, reducere spændinger og skabe indre balance. Ved hjælp af blide stræk, støttende yoga-puder og længerevarende stillinger, skabes der en perfekt atmosfære til at stresse af og slippe bekymringerne. 
I løbet af den gratis prøvetime vil du blive introduceret til nogle af de grundlæggende aspekter af Restorativ Yoga. Anne vil vejlede dig gennem de forskellige stillinger og hjælpe dig med at finde den rette balance mellem afslapning og strækning. Du behøver ingen forudgående erfaring med yoga for at deltage - alle er velkomne!

For at sikre din komfort og velvære har vi alt det nødvendige udstyr til rådighed, herunder yogamåtter, yogapuder og bløde tæpper.

Alt, hvad du skal gøre, er at møde op i behageligt tøj og med åbent sind.

Restorativ Yoga kan have en positiv indvirkning på dit mentale og fysiske helbred. Det kan hjælpe med at reducere stressniveauet, forbedre søvnkvaliteten og øge kroppens fleksibilitet. 

Information

  • Dato 24.09.2024-24.09.2024
  • Adresse FOF Horsens
    Ane Staunings Vej 21B
    8700 Horsens
  • Lokale Poseidon
  • Bemærkninger Medbring gerne dit eget tæppe og en pude. Hav tøj på, så du kan holde dig varm, til at kunne ligge stille i længere tid. Et par gode uldne sokker er gode at have med. "Ved tilmelding og betaling til dette hold, bekræfter du hermed, at du deltager i hensyntagende undervisning"

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 24.09.2024 19:00-20:30 FOF Horsens Anne Duvander Højholt Kristiansen
Anne Duvander Kristiansen
Underviser

Anne Duvander Højholt Kristiansen

Jeg hedder Anne og jeg har fornøjelsen af at undervise i Restorativ yoga i Horsens.

Jeg er dybt optaget af hvordan den Restorative yoga kan gavne, både fysisk og mentalt.
I vores tids højhastighedssamfund kan de fleste have gavn af ro, hvile og afspænding og den meditative effekt Restorativ yoga kan have på vores ofte overstimulerede nervesystem.
Langsommeligheden og stilheden gør at man bedre kan mærke hvad man har behov for og har både fysiske og psykiske gavnlige gevinster.

Jeg er uddannet ved blandt andet Judith Lasater.

Er du nysgerrig på den Restorative yoga eller har andre spørgsmål, er du altid velkomment il at kontakte mig.