Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Tapas Yoga

Glem de traditionelle tapas! Her serverer vi i stedet et lækkert udvalg af forskellige yogastilarter, der vil pirre dine sanser og give nydelse for både krop og sjæl.

Slap af, udforsk og nær dit sind, krop og sjæl. Uanset om du er en erfaren yogi eller helt ny, så kan du sagtens være med

Tag med mig på en rejse gennem 3 forskellige yogaformer (se program og stilarter nederst). Jeg vil guide dig igennem hver stilart. FOF sørger for alt nødvendigt udstyr, men du er meget velkommen til at medbringe din egen yogamåtte, hvis du har en. For at fuldende tapas-temaet, vil jeg servere forfriskende urtete og sunde snacks, som du kan nyde bagefter.

Jeg glæder mig til at undervise og guide dig på workshoppen 🙌

Jeg har også en workshop i FOF Vejle den 17. august, hvis den dato passer dig bedre. Du kan tilmelde dig her Tapas Yoga - Mary Vejle

Program:

  •  09:00 - 09:50 Hatha Yoga
  • 09:50 - 10:00 Pause/ Q&A(Questions and Answers)
  • 10:00 - 10:50 Ashtanga Yoga/ Vinyasa flow
  • 10:50 - 11:00 Pause/  Q&A(Questions and Answers)
  • 11:00 - 12:00  Mindful Yin Yoga

Yoga stilarter:

Hatha Yoga: Er den mest udbredte form for yoga i vesten og betragtes som "klassisk". Hatha yoga er en gren af yoga, som består af fysiske øvelser (asanas), åndedrætsøvelser (pranayama) og meditation. Denne form for yoga fokuserer på at skabe balance mellem krop og sind gennem arbejdet med kroppen og åndedrættet. 

Ashtanga Yoga /Vinyasa Flow:  En meget dynamisk og atletisk form for Hatha yoga, der består af seks serier eller niveauer, med en fast rækkefølge af stillinger. Den er forankret i vinyasa, de flydende bevægelser mellem stillinger, med fokus på energi og åndedræt. Selvom det er en meget fysisk praksis, fremmer den også mental klarhed og indre fred.
 
Mindful Yin Yoga: Yin Yoga er en rodfæstende og meditativ praksis, der fokuserer på lange, dybe og milde stræk, hvor stillingerne holdes i længere tid. Med fokus på blidhed, langsomhed og nærvær, inviterer klassisk Yin Yoga dig til at udforske dit indre liv og sænke tempoet for at dykke dybere ned i stilhedens og nuets kraft. Det er en rejse mod selvaccept og energiflow gennem stræk, der inviterer til at give slip og skabe forbindelse med kroppen og sindet. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 25.08.2024 09:00-12:00 FOF Horsens Mary Pedersen
Mary Pedersen

Mary Pedersen

Siden 2003, hvor jeg boede i Indien, har yoga været en del af mit liv. Jeg er uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Yin yoga og Aerial Yoga. Herudover er jeg også certificeret som Mindfulness instruktør. Mad har min store interesse, så jeg glæder mig meget til at tage hul på at undervise i det.

Jeg glæder mig til at møde og undervise dig på mine hold🌸.