Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Mindful yoga og indre balance

Denne yogatime er for dig, der gerne vil opnå en større bevidsthed omk. din krop og dit åndedræt. Med denne time vil du få en mental pause og mere ro i krop og sind. Alle kan være med, og du kan derfor sagtens være helt ny til yoga.

Udgangspunktet i undervisningen er; nærvær, at blive bevidst om dit åndedræt og at skabe balance i krop og sind gennem bevægelse. Du kan forvente at blive varm i kroppen, og måske opleve at din krop kan mere end du selv troede. Samtidig vil du opleve at komme helt ned i gear, få kontakt til din krop og gå fra timen i en tilstand af ro, nærvær og balance.

Undervisningen vil være inspireret af forskellige stilarter som hatha yoga, yin yoga og mindful yoga. Vi vil sætte tempoet ned, så du får mulighed for at skabe kontakt til din krop og dit åndedræt i de forskellige stillinger. Du vil opleve både klassiske yogastillinger og stillinger som udføres i et mere dynamisk flow. Andre stillinger kan have fokus på en mere meditativ tilstand, afspænding og at åbne op. Åndedrættet vil være i fokus gennem hele timen.

Der vil løbende blive arbejdet med åndedrætsteknikker. Hver time starter med at ”lande” og forbinde dig til dit åndedræt og din krop, og timen afsluttes med en afspænding, som kan bestå af en visualisering, beroligende musik eller stilhed med fokus på, at du møde dig selv, din krop og dine tanker på en mindful måde.

Jeg vil bestræbe mig på at tilbyde variationer af stillingerne, så alle niveauer kan være med.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 21.10.2024 15:30-17:00 FOF Horsens Kirsti Pilgaard Bentzen
2 Mandag 28.10.2024 15:30-17:00 FOF Horsens Kirsti Pilgaard Bentzen
3 Mandag 04.11.2024 15:30-17:00 FOF Horsens Kirsti Pilgaard Bentzen
Se alle Se færre

Kirsti Pilgaard Bentzen

Yoga og meditation har været en del af min hverdag de seneste 10 år.

Jeg er uddannet i Mindful- og Sanselig Yoga, Living Yolates og Mindfulness.

Derudover har jeg supplerende kurser i meditation, Yoga Nidra og Yin Yoga. I mit tidligere job som lærer har jeg undervist børn i yoga og mindfulness i
håbet om at skabe mere trivsel, nærvær og mulighed for fordybelse.

Jeg har desuden deltaget i mange workshops og retreats både i Danmark og i udlandet, som har været til stor inspiration.

Med min yogaundervisning er det mit ønske at skabe et rum, hvor du gennem bevægelse, meditation og åndedrætsøvelser styrker forbindelsen mellem krop
og sind. Og hvor du giver dig selv en pause fra travlhed, støj og andre stimuli, så du får mulighed for at mærke og lytte til din krop, finde ro og lade op.