Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga og meditation

Yoga og meditation

Yoga forener krop, sind og ånd på en harmonisk måde.

De fysiske øvelser, som er klassisk yoga krydret med kinesisk Qi gong, kommer alle led og muskelgrupper igennem, styrker og smidiggør musklerne, og stimulerer kredsløbet. Yoga, Qi gong og meditation øger koncentrationsevnen, forbedre den almene sundhedsstilstand og virker frigørende på energisystemet.

Der vil blive lagt vægt på afspændingsdelen og vejrtrækningen, både i øvelserne og i længere dybdeafspændinger. 

Meditation gør os nærværende i vores krop, energisystem og bevidsthed. Sammen med øvelser der åbner hjertet, leder det os hen mod en indre og meditativ åben væren. Ind imellem vil vi arbejde dybere og længere med meditation, hvor kroppen, åndedrættet og hjertet åbner ind mod vores fælles essens.

Har du spørgsmål så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 19:00-20:30 FOF Horsens Troels Dilling-Hansen
2 Mandag 02.09.2024 19:00-20:30 FOF Horsens Troels Dilling-Hansen
3 Mandag 09.09.2024 19:00-20:30 FOF Horsens Troels Dilling-Hansen
Se alle Se færre
Underviser

Troels Dilling-Hansen

uddannet yogalærer fra Sivananda i Indien, uddannet massør og zoneterapeut og har arbejdet med meditation i de sidste 40 år, hvor han fået videregående undervisning i meditation hos Bob Moore, Jes Bertelsen, Mingyur Rinpoche og andre. De seneste 14 år har han siddet i længere retreats og været tilknyttet Vækstcenteret. 
Troels's baggrund er egentlig Cand.Scient.Pol, hvor han har virket som grøn projektmager igennem mange år, indtil han begyndte at undervise på aftenskoler i Yoga/Meditation i 2007.