Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Kinesisk mad - Stegte ægnudler, ribs og suppe

Kinesisk madlavning er en af de ældste madlavningstraditioner i verden og en af de mest varierede. Da Kina er stort og varieret, kan den kinesiske madlavningstradition deles i mange lokale køkkener. 

Kom og vær med til en aften, hvor vi laver mad efter de kinesiske traditioner.

På dette kursus skal vi lave stegte ægnudler m. oksekød og grøntsager, søde og sure svineribs samt majs- og æg suppe

Vi hygger os med at lave maden og slutter aftenen med at spise sammen. 

Råvarer er inkl. i prisen. 

Husk bøtter til evt. rester.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 17:00-20:00 Egebjergskolen, Horsens Lu Shao

Lu Shao

Jeg er født og opvokset i Tianjin, Kina. Jeg er færdig uddannet som bygningkonstruktør i VIA University College Horsens i 2007 og har arbejdet i VIA University College (VIA byggeri) næsten 13 år som underviser, hvilket har givet mig mange års undervisningserfaring. 

Jeg har to børn, som begge er født i Denmark. Jeg har undervist dem og nogle af deres klassekammerater i kinesisk - mundtlig, kinesisk takt og tone, at skrive kinesisk. Jeg har holdt mange kinesiske foredrag/kurser for skolebørn og studerende på VIA Univerisity College.