Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Livsfortrydelse - max. 6 deltagere

Livsfortrydelse refererer til følelsen af at fortryde ens livsvalg, beslutninger eller handlinger. Det er en dybtfølt oplevelse af skuffelse, sorg eller utilfredshed med den retning, ens liv har taget. Når man oplever livsfortrydelse, kan det føre til følelser af tab, frustration og ønsket om at ændre kurs.
Forløbet er en kombination af undervisning, dialog og selvrefleksion. Du skal være indstillet på at fortsætte refleksionsarbejdet mellem kursusdagene, som ligger én gang om ugen.

I løbet af de fire kursusgange vil vi arbejde med tematikkerne:

Selvrefleksion og accept. Dette indebærer at udforske, hvilke specifikke valg eller begivenheder der har ført til denne følelsen af fortrydelse, sorg eller utilfredshed. Identifikation af mønstre. Undersøgelsen af gentagne mønstre i ens liv, der har bidraget til livsfortrydelse. Forståelse af livsværdier og prioriteter. Indsigt i og vurdering af personlige værdier og mål. Hvad har været og er virkelig vigtigt for mig? Selvmedfølelse og tilgivelse. Arbejde med selvmedfølelse, som er afgørende at kunne tilgive sig selv for tidligere fejltagelser og valg af beslutninger baseret på den viden og erfaring, man havde på det tidspunkt.

Arbejdet med livsfortrydelse foregår i små grupper, da der lægges vægt på tryghed, tillid og nærvær.

Derfor er deltagerantallet mak. 6 personer.

Målgruppe: Personer over 68 år, som oplever følelsen af livsfortrydelse i større eller mindre grad.
Materialer i pdf-format er inkluderet i prisen. Der er mulighed for tilkøb af printet materiale.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 19.09.2024 09:00-10:30 FOF Horsens Beate Vesterskov Foged
2 Torsdag 26.09.2024 09:00-10:30 FOF Horsens Beate Vesterskov Foged
3 Torsdag 03.10.2024 09:00-10:30 FOF Horsens Beate Vesterskov Foged
Se alle Se færre