Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
meditation mindfullness velvære mindfull

Mindful Balance: Find Ro i Hverdagen

Kender du det, at livet kan virke hektisk, du har mange tanker, og det kan være svært at holde fokus?

Måske oplever du, at din energi drænes, at du er mindre nærværende, at det kan være svært at håndtere udfordringer eller at få gjort det, du egentlig gerne vil. 

Kan du genkende noget af ovenstående, så kan teknikker fra mindfulness måske være noget for dig. At øve mindfulness fremmer mental sundhed, selvindsigt, trivsel og kan blandt andet styrke:

Indre ro
Mindre tankemylder
Bedre søvn
Mindre stress
Bedre koncentration


I forløbet træner vi blandt andet meditation, åndedræt og bodyscan. Vi vil reflektere sammen og, med baggrund i teori, skabe bevidsthed om sammenhængen mellem vores tanker, følelser, krop og adfærd.

Forløbet henvender sig til dig, som er nybegynder eller dig, der tidligere har stiftet lidt bekendtskab med mindfulness og ønsker en genopfriskning. 

Det kræver ingen forudsætninger – blot, at du møder op som du er, med åbent sind, nysgerrighed og lyst til at afsætte 10 minutter dagligt til træning.

Der vil være gratis prøvelektion torsdag den 29. august klokken 19-19.45, hvor du kan møde mig, høre lidt mere om forløbet og prøve nogle guidede øvelser. 

Du kan tilmelde dig prøvetimen her: Gratis Prøvetime Mindful Balance.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 19:00-20:30 FOF Horsens Tanja Christiansen
2 Torsdag 12.09.2024 19:00-20:30 FOF Horsens Tanja Christiansen
3 Torsdag 19.09.2024 19:00-20:30 FOF Horsens Tanja Christiansen
Se alle Se færre
Underviser

Tanja Christiansen

Masterinstruktør i meditation og mindfulness, sygeplejerske, coach og ernærings- og husholdningsøkonom.

Som Masterinstruktør i meditation og mindfulness, samarbejder jeg både med private og offentlige virksomheder om mindfulnessforløb, oplæg og workshops.

Gennem mine forskellige jobs har undervist, vejledt og virket som coach til mennesker som ønsker ændringer i livet.
 
Jeg drives af at se hvordan deltagernes træning i mindfulness skaber en bevidsthed i dem selv, som giver mulighed for, at de kan tage mere hensigtsmæssige valg/beslutninger i livet.

Jeg holder mig løbende opdateret gennem teori, forskning og kurser som bl.a. MBSR (mindfulnessbaseret stressreduktion) og TIC (træning i compassion) ved Dansk Center for Mindfulness/Aarhus universitet samt egen meditationspraksis.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.