Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
engelsk engelskundervisning sprog sprogundervisning

Engelsk - Niveau 1

Om du er helt ny til engelsk eller ikke har talt det siden skoletiden, så er det her det rigtige kursus for dig. Vi tager det helt fra begyndelsen, så der er intet behov for forudgående kendskab til engelsk for at kunne følge med. Fokus vil være på at kunne snakke basis, så man skal ikke være bange for at blive bombarderet med komplicerede grammatikregler.

Vi bruger undervisningsbogen, English File: Elementary, som anskaffes af kursisten efter 1. mødegang.

Vi glæder mig til at hilse på dig. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 17:00-18:30 Horsens Byskole, Fussingvej Elvira Aksenova
2 Onsdag 18.09.2024 17:00-18:30 Horsens Byskole, Fussingvej Elvira Aksenova
3 Onsdag 25.09.2024 17:00-18:30 Horsens Byskole, Fussingvej Elvira Aksenova
Se alle Se færre

Elvira Aksenova

Hej alle sammen. Jeg kommer fra Rusland og flyttede til Danmark i 2021. Jeg har en dansk mand og har lært rigtig meget om den danske kultur og det danske sprog. Jeg er vild med undervisning og har gjort det i 12 år. Jeg har været på forskellige kurser i undervisningsteknikker og metodologi både i Rusland og Tjekkiet. Mine kursister kommer fra hele verden. Jeg er sikker på, at det vigtigiste formål er at kunne tale og at blive forstået. Det kan jeg hjælpe med.

  • Russisk: Flydende/Modersmål
  • Engelsk: Flydende
  • Dansk:  Rigtig godt
  • Spansk: Flydende
  • Tjekkisk: Flydende