Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Spansk - Niveau 4

Kan du udtrykke dig og have små samtaler om hverdagssituationer på spansk? Kender du allerede forskellige verbum bøjninger og bruger dem i nutid, perfektum, fortid og fremtid? V

Vi fortsætter ved at lære og udvide brugen af fortiden og fremtiden og laver varierede skriftlige og mundtlige opgaver, som vi plejer. 
Vi vil bruge lærebogen Mucho más 2 og de nødvendige materialer,  som vil hjælpe dig til at udvide dit spansk. Vamos! 

Lærebogen Mucho mas 2 anskaffes af kursisten efter 1. mødegang. 

Jeg glæder mig til at se dig.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 16:45-18:15 FOF Horsens Lotte Backer Gonzalez Salido
2 Tirsdag 24.09.2024 16:45-18:15 FOF Horsens Lotte Backer Gonzalez Salido
3 Tirsdag 01.10.2024 16:45-18:15 FOF Horsens Lotte Backer Gonzalez Salido
Se alle Se færre

Lotte Backer Gonzalez Salido

Jeg har i over 20 år boet og arbejdet i Spanien, da jeg på 35. år er gift med en Spanier. Jeg brænder for at formidle, hvad Spanien også kan være udover det turist Spanien, som alle kender og jeg har igennem årene hjulpet adskillige gymnasieelever på privat basis igennem deres studietid. Til dagligt arbejder jeg som eksport koordinator, hvor jeg til dagligt er i kontakt med vores kunder fra Spanien og Sydamerika. Da begge mine børn for længst er flyttet hjemmefra, har jeg en del overskudstid, som jeg ville elske at bruge på at give min kærlighed og mit kendskab til Spanien videre til andre.