Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Julesyning - workshop

Kom med til en hyggelig sy-workshop, hvor vi sætter gang i julestemningen, imens vi syr fine ting.

Du må sy lige, hvad du har lyst til, om det er julegaver eller julepynt, måske en julekjole til din datter eller noget helt andet - jeg hjælper dig igennem hele processen. Jeg har mønstre til at sy julesokker, kræmmerhuse og sløjfer, som kan benyttes under workshoppen, hvortil jeg også vil have et lille udvalg af vintage og genbrugstekstiler, som kan tilkøbes, men du er også velkommen til at medbringe egne tekstiler.

Vil du sy andre projekter, anbefaler jeg, at du medbringer egne tekstiler og eventuelt mønster. Hvis man ønsker det, er der også mulighed for at arbejde med f.eks quilt og patchwork.

Kurset foregår i mit værksted i forbindelse med vores bolig, hvor jeg sørger for hyggelig julestemning og en dejlig udsigt til skoven.

Vigtigt! Du skal selv medbringe symaskine til kurset.

Derudover skal du medbringe stofsaks, blyant, knappenåle, målebånd, lineal kridt, eventuelt mønster og stof til det, du gerne vil sy.  Sidst men ikke mindst skal du medbringe det stof, du ønsker at sy i, medmindre du vil tilkøbe nogle af mine. Du kan medbringe både nyt, arvet eller genbrugstekstiler.

Det er vigtigt, at især nye tekstiler er vasket inden kurset for at tage højde for krymp.

Det praktiske:

Inden workshoppen vil du modtage en mail fra mig, hvor jeg vil høre lidt om dine forventninger til dagen, hvad du gerne vil lave og om du har prøvet at sy før. På den måde er jeg bedst forberedt til at kunne hjælpe dig med dit projekt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en mail på camillaaskholm@gmail.com

Der er god plads til at parkere bilen lige ved døren. Benytter du offentlig transport, kan man fra Vejle trafikcenter tage bus nummer 111 til stoppestedet Ribe Landevej v. Skovmøllevej,  200 meter fra værkstedet.  Er man på cykel ligger mit værksted 2,9 km fra Bryggen i Vejle centrum og der er cykelsti hele vejen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 24.11.2024 10:00-15:30 Skovmøllervej 26 a, Vejle Camilla Askholm

Camilla Askholm

Jeg er uddannet designer fra Designskolen Kolding i 2014 med en kandidat i mode og tekstil. 

Jeg har arbejdet i forskellige modevirksomheder i København, hvor jeg blandt andet har fået stor syteknisk erfaring, samt erfaring med designprocesser og konstruktion.

Siden 2020 har jeg boet i Vejle med min mand og vores to børn, hvor jeg nu blandt andet arbejder på mit eget lille design projekt, hvor jeg designer og syer børnetøj og nu også tøj til voksne af genbrugstekstiler (se mere på instagram @ame_project_  eller de vedhæftede billeder)

Jeg elsker at lege med upcycling af genbrugstekstiler, og give dem nyt liv. Udover børnetøj som jeg har arbejdet med med de seneste år, elsker jeg at lave patchwork og quilt til både jakker og tæpper og nørde i farvesammensætninger af de tekstiler, jeg nu har til rådighed.