Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Lær babymassage i FOF

Babymassage

Dette kursus er for dig, der ønsker at lære tekniker fra zoneterapi, babymassage og akupressur, så du selv kan hjælpe dit barn, når:

 

  • Maven driller fx kolik, luft i maven, reflux eller forstoppelse
  • Dit barn har uro, spændinger eller svært ved at falde i søvn
  • Dit barn har ondt i ørerne, bliver snottet igen og igen eller ikke kan slippe af med hoste

Kunne det ikke være dejligt at lære, hvordan du selv kan hjælpe dit barn? Jeg deler ud af min store viden inden for zoneterapi, akupressur og massage samt giver dig en masse fif og gode råd til nænsom og bivirkningsfri behandling af dit barn.

 

Første gang starter vi med blid babymassage. At give massage og zoneterapi til din baby er en skøn måde at være sammen på. Gennem berøring og hudkontakt, sættes der gang i kærlighedshormonet oxytocin som hvirvles rundt i jeres kroppe. Oxytocin er kendt for at give en følelse af dybt velvære, glæde, ro og lykke. Derudover styrkes dit barns immunforsvar.

 

De efterfølgende gange vil vi have et fokus, som vi går i dybden med.

 

Forløbet strækker sig over 5 mødegange:

 

1. gang - Undervisning i Babymassage

2. gang - Hjælp til maven 

3. gang - Hjælp til mindre uro og bedre søvn

4. gang - Hjælp til at få boostet immunforsvaret

5. gang - Opsamling og afslutning

 

Her vil være plads til at stille spørgsmål og du vil få en pdf-fil med alle de teknikker vi gennemgår, som du nemt kan tage frem og bruge derhjemme.

 

Jeg glæder mig til at se dig og dit barn.

Mulighed for prøvetime, se mere her

************Det praktiske******************

Kurset er for mor eller far og baby fra 0 til 12 måneder.

Medbring gerne en stor stofble eller håndklæde og en dyne som dit barn kan ligge på.

Jeg sørger for massageolie.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 09:30-10:30 FOF Vejle (Vinding) Maria Louise Vagner Lind
2 Torsdag 12.09.2024 09:30-10:30 FOF Vejle (Vinding) Maria Louise Vagner Lind
3 Torsdag 19.09.2024 09:30-10:30 FOF Vejle (Vinding) Maria Louise Vagner Lind
Se alle Se færre

Maria Louise Vagner Lind

Jeg hedder Maria og jeg brænder for at hjælpe store som små med at skabe balance i kroppen på en naturlig og nænsom måde.

Min interesse for en naturlig behandling af kroppen har altid været, men efter at jeg selv har fået børn, har jeg følt at jeg måtte mere en bare lære det til eget husmandsbehov og læste derfor til zoneterapeut og efterfølgende babyterapeut. Det er en helt fantastisk verden med fantastiske muligheder for at hjælpe andre. Og alle har fortjent at have det godt.

Det er yderst vigtigt for mig at du og dit barn føler at I er i trygge hænder hos mig. Jeg er meget imødekommende og vil altid møde dig med respekt for hvor du er og med de forudsætninger og ønsker som du har.

Jeg hjælper rigtig mange babyer og mødre i mine klinik GroBalance, hvor jeg til daglig er behandler.  Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig på hej@grobalance.dk.