Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Sæbeværkstedet - voksen/barn

Tag dit barn i hånden og kom og vær med på Sæbeværkstedet, hvor I kan lære at lave jeres egen sæbe med naturens egne produkter uden syntetiske fyldstoffer. 

Vi vil eksperimentere med farver, forme og dufte, og I får det hele med hjem sammen med ideer til at fortsætte hjemme ved køkkenbordet. 

Det skal være sjovt at lave sine egne produkter, og programmet er planlagt i børnehøjde...

Vi anbefaler dog, at børnene har nået skolealderen for, at alle får mest muligt ud værkstedet. 

For at barnet får en "gave" med hjem, som er helt deres egen, viser Charlotte, hvor let det er at lave sæbebobler med glycerin og sæbenødder. Kursusprisen dækker alt, der skal bruges på workshoppen, inklusiv emballage og et lille opskrifthæfte.

Husk evt. lidt snacks og drikkevarer. Der bliver holdt 10 min. pause hver time.

Der kan købes ekstra beholdere på kurset til at tage med hjem.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 03.11.2024 13:00-16:30 Vinding Skole, Vejle Charlotte Nørgaaard

Charlotte Nørgaaard

Charlotte Nørgaard er aromaterapeut med en fortid som folkeskolelærer. Jeg bliver glad, når jeg bliver kaldt olienørd. For godt 4 år siden oplevede jeg på egen krop, hvordan æteriske olier og aromaterapi forbedrede mit liv og min livskvalitet, og siden har jeg deltaget i en lang række internationale kurser og mange timers uddannelse indenfor området. Jeg er i gang med en international certificering som professionel holistisk aromaterapeut, og min interesse for området har medført, at jeg sidder som bestyrelsesmedlem i den aromaterapeutiske brancheforening IFPA. Et af de områder, der interesserer mig meget er, hvordan vi kan kombinere brugen af naturlige råvarer i hverdagen med aromaterapiens styrke til gavn for os selv og vores nærmeste.