Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Fransk Niveau 4

Fransk - Niveau 4

SAMTALE OG ATTER SAMTALE PÅ FRANSK 

Du har forudsætninger i fransk, der svarer til ca. 8 sæsoner på aftenskole el.lign.

På holdet arbejder vi med at tale sammen på fransk og blive mere frie i vores sproglige franske kunnen: Begynd, hold i gang og afslut samtalen på en frisk, direkte og/eller mere indirekte eller diskret/elegant måde. 

Ved hver mødegang øver vi os i dette samt i at fortælle i længere sætninger. Enten ud fra tekster eller ud fra den enkeltes hverdag. 

Derudover skal vi også lytte til fransk talt af indfødte (bl.a. fra lydfiler, sange m.m.), så vi lærer at forstå franskmændene bedre. 

Der er mundtlige og skriftlige øvelser till hver mødegang. 

Materialer: “Vite et bien “1 (incl. CD med indtaling af teksterne) kan bestilles gennem din egen boghandler, gennem Den franske bogcafé i København Den franske bogcafe eller hos GMIBS 

Andre materialer: Kopier fra underviseren, bl.a. fra Clés pour la France, Frit fransk etc. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 17:15-18:45 Bygningen, Vejle Britta Nordly
2 Torsdag 03.10.2024 17:15-18:45 Bygningen, Vejle Britta Nordly
3 Torsdag 10.10.2024 17:15-18:45 Bygningen, Vejle Britta Nordly
Se alle Se færre
Fransk hos FOF Vejle
Underviser

Britta Nordly

Min faglige baggrund indenfor det franske sprog er et års gymnasieophold i Frankrig (Carcassonne) efterfulgt af fransk (og engelsk) studier på CBS i København. Fra 2000 har jeg undervist for FOF – ved siden af mit administrative job, og fra 2016 har jeg været freelance-underviser i fransk, dansk (for udlændinge og flygtninge) og engelsk. I 2018 læste jeg til FVU-læselærer på UCSyd. Det har givet mig et godt pædagogisk og fagligt fundament, som jeg også kan bruge i min franskundervisning.