Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev
Mød Mai Mercado på Christiansborg

Mød en politiker og oplev det højeste tårn i København

Kunne du tænke dig at opleve Christiansborg?

Stedet, hvor alle store politiske beslutninger bliver taget i Danmark. Så er denne tur lige noget for dig!

Glæd dig til en spændende dag på Borgen med Mai Mercado (K), som velvilligt viser os rundt og fortæller om hverdagen som politiker. Efter ankomst til Christiansborg spiser vi dagens frokost i Folketingets gamle pulterkammer Restaurant Tårnet. Her nyder vi dagens smørrebrød, der tager udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrød med respekt for fortiden og sans for fremtiden. 

Turen fortsætter op i selve udsigtstårnet på toppen af København. Tårnet tilhører Folketinget, som har taget initiativ til at åbne det til glæde for os alle. Her får vi mulighed for at nyde udsigten over København. Vi ser gaderne, bygningerne og detaljer, som vi måske ikke før havde lagt mærke til. Hvis vejret er godt, kan vi måske se Sverige.Efter frokost mødes vi med Mai Mercado, der vil give os en rundvisning og fortælle om hverdagen på Borgen. Undervejs hører vi om det politiske liv, hvor vi bl.a. får et godt indblik i, hvordan det politiske spil foregår, samt et par sjove anekdoter. Her vil der desuden være mulighed for at stille spørgsmål. Vi har valgt dagen for åbningsdebatten, hvor der bliver ekstra tid på besøgspladserne. 

Efter dagens oplevelser kører vi retur til Fyn og Jylland.

Inkluderet i prisen

  • Kørsel i 4-stjernet bus
  • Morgenkaffe og rundstykke
  • Frokost i Restaurant Tårnet (2 x smørrebrød inkl. 1 drink)
  • Eftermiddagskaffe
  • 1 x møde med politiker
  • Repræsentant fra GIBA Travel

Opsamling

  • Kl. 06.15 – Sønderborg ved Kasernen
  • Kl. 06.45 – Afkørsel 70, Rødekro, v/Uno-X, Kometvej 1
  • Kl. 07.30 - Fredericia, v/Rema 1000, Strevelinsvej 
  • Kl. 07.45 - Afkørsel 58b/Middelfart, Jyllandsvej
  • Kl. 08.30 – Odense, Parkering Syd, Søndre Hospitalsvej 
  • Kl. 09.00 – Nyborg Banegård v/Togbusserne

Hjemkomst Nyborg ca. kl. 18.00

GIBA Travel er teknisk rejsearrangør. 

GIBA Travel forbeholder sig ret til mindre ændringer i programmet i forhold til de forskellige arrangementer. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 07:30-18:00 Rema 1000 Erritsø (Fredericia), P-Plads Giba Travel
2 Torsdag 03.10.2024 07:30-18:00 Rema 1000 Erritsø (Fredericia), P-Plads Giba Travel

Giba Travel

GIBA Travel arrangerer kvalitetsrejser indenfor områderne kultur, velvære, opera, krydstogt og gourmet til et modent publikum. Rejserne er med oplevelser ud over det sædvanlige og med et højt fagligt indhold.

GIBA Travel benytter sig af erfarne rejseledere med en faglig viden indenfor området. »Det er ren forkælelse, godt tilrettelagte og varierede programmer«, siger mange, der har rejst med GIBA Travel siden begyndelsen. – Og noget er der om snakken! GIBA Travel mener, at alle engang imellem har brug for at blive forkælet på den ene eller anden måde:

Få fast chauffør, udflugter med guider, kulinariske oplevelser, ny viden om kultur og historie, se og opleve noget, som du ikke finder andre steder. Noget der er skønt at glæde sig til, dejligt mens det varer, og rart at tænke tilbage på.

Vi glæder os til at udbyde ture og rejser sammen med FOF Sydøstjylland.