Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

Persisk mad - Zereshk Polo Ba Morgh

En af de berømte retter i persisk køkken er Zereshk Polo Ba Morgh.

Retten består af Zereshk (berberisbær), Morgh (kylling) og Polo, der er dampede og fluffy persiske ris og safran. Alle iranere beundrer denne enkle, men fremragende ret. Persisk berbærris med kylling er en af de blandende risretter, der serveres ved bryllupper, store persiske middagsselskaber og andre festlige lejligheder og festivaler.

Når man serverer denne ret til fester, bryllupper eller andre festlige begivenheder, så hører der nogle spændende salater. Dem laver vi, mens retten står og simrer lige så stille.

Vi afslutter aftenen med at spise sammen. Husk drikkevarer og bøtter til evt. rester.

Mary glæder sig til at se dig.

Prisen er inkl. råvarer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 09.11.2024 10:00-13:00 Egebjergskolen, Horsens Mary Pedersen
Mary Pedersen

Mary Pedersen

Siden 2003, hvor jeg boede i Indien, har yoga været en del af mit liv. Jeg er uddannet yogalærer indenfor: Børn- og teenager, Ashtanga vinyasa yoga (Hatha yoga), Yin yoga og Aerial Yoga. Herudover er jeg også certificeret som Mindfulness instruktør. Mad har min store interesse, så jeg glæder mig meget til at tage hul på at undervise i det.

Jeg glæder mig til at møde og undervise dig på mine hold🌸.