Vil du lære at bruge bælgfrugter i alle dagens måltider? Så er dette kursus noget for dig!
Hop med i køkkenet og lær, hvordan bælgfrugter nemt kan bruges i både din morgenmad, frokost og aftensmad – ja, i alt fra mysli og pandekager til pålæg, varme retter, salater, søde sager og meget mere.
Fødevarestyrelsen anbefaler, at vi spiser bælgfrugter dagligt.
Nogle af fordelene ved bælgfrugter er, at de er:
- Billige
- Klimavenlige
- Mættende
- Spækket med protein og andre vigtige næringsstoffer.
I Danmark har vi ikke tradition for at bruge bælgfrugter i vores mad, men i løbet af de seneste år har mange opdaget bælgfrugtens mange egenskaber. De kan dog være ret kedelige og smagsneutrale i sig selv, og derfor kræver det også en viden om, hvordan de kan gøres smagfulde og spændende at bruge i køkkenet.
Alle kan være med, så lad dig inspirere til spændende madlavning med et lavere klimaaftryk.