Når jeg savner Italien og min familie, går jeg i køkkenet og laver mine italienske favoritter :-)
Elsker du osse det italienske køkken, så er dette kursus lige noget for dig. Sammen skal vi forsøge at bringe smagen af sydens varme og sol til Danmark ved at lave nogle traditionelle italienske madretter. Vi skal lære at anvende forskellige teknikker fra det italienske køkken og lære lidt mere om opskrifternes historie og ophav.
Dagens menu:
- Pasta alla vesuviana: en primo, der består af spaghetti og en lækker tomatsauce med oliven, chili og kapers og løg. Hertil også revet parmesanost.
- Parmigiana di melanzane: en secondo, der består af auberginer, tomatsauce, parmesanost og mozzarella. Lidt som en lasagne, bare uden kød og med aubergine frem for lasagneplader.
- Dessert: Panna cotta med hindbærsauce
Undervisningen foregår på dansk, med en italiensk strofe hist og her.
Til sidst nyder vi maden sammen.
Husk bøtter i tilfælde af rester og drikkevarer.