Skip to content
Lav din egen bullet journal

Lær at lave din egen bullet journal

Vil du gerne dyrke din kreativitet i en hyggelig atmosfære, samtidig med at du skaber overblik over dine planer, gøremål, vaner og tanker? Så er et kursus i at lave en bullet journal nok noget for dig.

En bullet journal er en personlig notesbog tilpasset nøjagtigt dine behov. Den kan indeholde kalender, madplan, mindesider eller dagbog – kun fantasien sætter grænser. På kurset vil du få inspiration til layouts og kreative teknikker, som giver glæde og overskud i hverdagen.

Bullet jounral – marts Lær at lave en bullet journal
Underviser Mie Bonne Eriksens egne billeder.

Niveau

Hvad enten du er nybegynder eller erfaren med bullet journal, er du velkommen her. 

Medbring

Du skal selv medbringe din egen notesbog. Vi anbefaler formatet A5 med prikkede sider, som kan købes i mange prisklasser hos bl.a. Tiger, Søstrene Grene og Panduro Hobby.

Værd at vide

Der vil være skriveredskaber, dekorationstape, klistermærker, papirark og limstift til rådighed på kurset.

Bullet journal – maj
Underviser Mie Bonne Eriksens egne billeder.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 30.10.2024 19:00-20:40 FOF Huset, Ordrup Mie Bonne Eriksen
2 Onsdag 06.11.2024 19:00-20:40 FOF Huset, Ordrup Mie Bonne Eriksen
3 Onsdag 13.11.2024 19:00-20:40 FOF Huset, Ordrup Mie Bonne Eriksen
Se alle Se færre
Mie Bonne Eriksen
Underviser

Mie Bonne Eriksen

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.mag. i fransk og engelsk fra Københavns Universitet. Derudover har jeg modtaget tegne- og maleundervisning på Køge Ungdomsskole og Ry Højskole.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med undervisning i grundskolen, gymnasieskolen, ungdomsskolen og individuel undervisning.

Andet: Jeg har altid tegnet, malet, klippet og klistret meget, og jeg elsker at eksperimentere med nye kreative udtryk. Jeg har ført bullet journal i mange år og haft stor glæde af det gennem årene. Jeg brænder for at give denne glæde videre til kursisterne.