JULEFERIE: FOF holder juleferie fra og torsdag den 19. december kl. 12:00 til og med søndag den 5. januar 2025 - men alle vores kurser, foredrag og kulturhøjskoler ligger klar til tilmelding. Ses vi?
JULEFERIE: FOF holder juleferie fra og torsdag den 19. december kl. 12:00 til og med søndag den 5. januar 2025 - men alle vores kurser, foredrag og kulturhøjskoler ligger klar til tilmelding. Ses vi?
I dette forløb behøver du ingen forudsætninger for at deltage – blot en god gang nysgerrighed!
Du lærer at smage, bedømme og ”sætte ord” på en vins kvalitet ud fra nogle kriterier, som kan være ukendte for selv de mere rutinerede smagere. Vores menneskelige sanser er skarpere, end de fleste tror. Med ganske lidt træning vil du blive overrasket over, hvordan du vil blive i stand til at vurdere ting som garvesyre, frugtsyre, duft, fylde, alkohol, længde på eftersmag m.v. På baggrund af disse forhold, tager vi skridtet videre og arbejder også med vin- og madsammensætning.
Undervejs kommer vi omkring vinlande som Frankrig, Italien, Spanien og den oversøiske verden. Vi taler om forhold som jordbund, klima, druer og måder at lave vin på. Det hele foregår i en afslappet atmosfære, hvor der ud over en analytisk tilgang også skal være plads til at nyde vinene. Vi smager 4 vine per undervisningsgang.
Udgift til vin kr. 75,- pr. gang afregnes direkte med underviseren, der er sommelier.
Adgang til køkkenet
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.