Skip to content

Vi oplever i øjeblikket problemer med indbetalinger med dankort. Indbetaling med girokort fungerer fortsat. Vi arbejder på at løse problemet.

Pilates med Ida Agerbæk

Pilates

Pilates

Pilates er en træningsform, som effektivt bruges over for rygsmerter og udviklet dine fysiske evner i forhold til muskelkorsettet. Her trænes de dybereliggende ryg-, mave- og bækkenbundsmuskler, og der benyttes vejrtrækningsøvelser i forbindelse med bevægelserne. Du lærer alle de effektive pilates øvelser, som du kan benytte overalt i verden. Vi har dygtige og veluddannede instruktører, som sørger for at du får det optimale ud af dine pilates øvelser, uanset om du er begynder eller øvet. Vores pilates træning afsluttes altid med en dejlig afspænding. 

 

Du får en stærkere ryg og bliver bedre til at bruge dine dybe ryg- og mavemuskler gennem pilatestræning. Vi træner pilates både for begyndere og for dig, der gerne vil arbejde videre med de helt grundlæggende principper. Efter træningen vil du opleve øget velvære og ro samt mere energi og overskud.

 

På et af vores mange pilates hold får du større smidighed og træner de dybereliggende muskler. I vores træning bruges ofte pilates bolde og elastikker, som giver dig en skånsom, men effektiv træning. Se alle vores kurser nederst på siden og tilmeld dig allerede i dag.