Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Fyldte chokolader

Fyldte chokolader er en fryd for øje, sind og smagsløg - og du kan lære at lave dem selv.

På kurset lærer du alt i processen for at lave fyldte chokolader, der er blanke, har det rette knæk og smager fantastisk.

Du låner en form til 21 chokolader, som du har mulighed for at dekorere med farvet kakaosmør eller glimmer. Derefter får du vist og forklaret grundigt, hvordan du tempererer chokoladen og støber skallerne med alle de fif og tricks, som sikrer at det lykkes.

Der vil på forhånd være lavet noget fyld at vælge imellem. Der arbejdes med Callebaut chokolade, hvor der kan vælges imellem mælke, hvid og mørk chokolade.

Du får: 

  • Opskrifter på forskellig fyld.
  • En kondibøtte til at få de færdige chokolader.
  • En huske-guide, så du kan forsætte derhjemme.

Medbring gerne et forklæde, håndklæde og et viskestykke samt noget at drikke.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 30.03.2025 10:00-14:00 Lynghedeskolen, Grindsted Malene Lundsgaard Hansen

Malene Lundsgaard Hansen

Jeg er uddannet køkkenleder, mit hjerte har altid banket ekstra for det søde køkken.

Det er vigtigt for mig, at mine kursister får noget ud af min undervisning, de skal gerne kunne gå hjem og lave det der hjemme.