Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev

Er din bækkenbund okay?

Alle har en bækkenbund - er din okay? 

Kom til en workshop omkring bækkenbunden med GynObs fysioterapeut Karina Skak. Workshoppen er for alle kvinder, som gerne vil blive bedre til at tage sig godt af deres underliv. 

Ville det ikke være dejligt at kunne hoste, nyse, hoppe og holde dig, til der er et toilet i nærheden uden at tisse i bukserne nu og resten af dit kvindeliv?

På workshoppen vil Karina holde et oplæg omkring bækkenbunden og underlivet, hvor hun kommer ind på det gode knib, inkontinens/ufrivilligvandladning og nedsynkning af underlivet.

Der vil være en praktisk del, hvor Karina kommer ind på specifikke teknikker til at aktivere bækkenbunden.

Så du går fra workshoppen med et andet perspektiv på bækkenbunden og klogere på, hvordan du træner den. 

50 % af alle kvinder i alderen 18-70 år vil opleve udfordringer i underlivet. Det er altså ganske normalt at opleve, men kan alligevel være svært at snakke højt om. Karina snakker om underlivet hver dag i hendes arbejde, hvor hun ser kvinder specielt under graviditet, efterfødsel, overgangsalder og resten af kvindelivet med udfordringer i underliv og bækken. Derfor er hendes mission at lave en workshop hos FOF Sydøstjylland, hvor kvinder får et sprog for at kunne snakke om underlivet. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.01.2025 10:00-12:00 FOF Horsens Karina Skak

Karina Skak

Mit navn er Karina Skak og jeg arbejder som UroGynObs fysioterapeut i min egen fysioterapi klinik, StærkHverdag I Horsens og Risskov.  Jeg er specialiseret indenfor fertilitet, graviditet, efterfødsel, overgangsalder og underlivet. Jeg finder det enormt givende og relevant at arbejde med kvinder, der har problemer med underlivet, både i forbindelse med graviditet, efter fødsel samt før og senere i deres kvindeliv. Et af mine store hjertesager er at aftabuisere gener som ufrivillig vandladning, nedsynkning og smerter i underlivet og give kvinder værktøjer til at kunne arbejde med deres bækkenbund. 
Privat bor jeg i Horsens med min mand Mads og mine to døtre, Liv og Emma, der kom til verdenen i februar 2019 og Januar 2022. Det har en stor betydning for mig, at min familie og jeg har en god hverdag. En hverdag med overskud, fysisk aktivitet og nærvær. Mit mål er at give alle, jeg arbejder med, de bedste forudsætninger for at skabe deres egne stærke og gode hverdag.