Tag på en smagsfuld rejse ind i surdejsverdenen, hvor du lærer at bage de mest lækre, sprøde og velsmagende surdejsboller.
På dette 3-timers kursus får du ikke kun hænderne i dejen, men får også alle værktøjerne til at bage med surdej derhjemme – fra start til færdigbagt værk.
Her er, hvad du får:
Undervejs bager vi en portion boller, som jeg har forberedt hjemmefra. Når du går hjem, tager du ikke kun viden med – du får også din egen surdej og din egen færdiglavet dej, så du kan bage friske boller dagen efter.
Det praktiske:
Efter dette kursus er du klar til at imponere med dine egne hjemmelavede surdejsboller.Jeg glæder mig til at bage sammen med dig! 🥖✨
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 12.05.2025 | 17:00-20:00 | Engum skole, Vejle Ø. | Kasper Schaadt Hansen |
Jeg er 28 år og bor med min kæreste Signe og vores hund Otto. Jeg arbejder som uddannet indkøber i Brande, hvor jeg er en del af et team på fire. Jeg er en kæmpe surdejsnørd, der har læst endeløst meget litteratur om emnet og elsker at dykke ned i enzymer, gærceller, temperaturer og god mel. Jeg bager hver weekend og ofte også hverdage til venner, kolleger og naboer – altid med surdej. Lige nu er jeg med i 2025-sæsonen af Masterchef, hvilket er en vanvittig oplevelse! 😊