Kursus for dig, der interesserer dig for sammenhængen mellem kost og psyke.
Denne workshop kombinerer teori og madlavning og målet med "Mad og Mental Styrke" er at give dig en skøn aften, hvor du går hjem med indblik i din mental sundhed og hvilken måltider, der styrker både din krop og din psyke.
Vi starter aftenen med oplæg om hjernen, den mentale styrke og kostens påvirkning på os generelt.
Oplægget er bygget op omkring:
Efter teorien går vi i køkkenet, hvor vi fremstiller enkle og nemme retter og aftenen afsluttes med fællesspisning af smagsprøverne, der bliver tryllet frem rundt ved bordene.
Råvarerne er overvejende økologiske og opskrifterne vil være en kombination af veganske, vegetariske og fleksitar (fisk og fjerkræ), så hvis du er nysgerrig på at kombinere teori og praktisk madlavning, har du her temadagen, der tilbyder præcis dette.
Din underviser gennem det hele er Ivonne, der både er uddannet professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet og Psykoterapeut (RAB, 4 årig) med særlig fokus på mental sundhed.
Der er begrænset antal billetter, da der skal være plads i køkkenet og du kan forvente at gå hjem med opskrifter og inspiration til din mentale styrke. Du behøver ikke at være masterchef for at deltage, da det er langt vigtigere, at du har interesse i at finde din egen balance og gerne vil have indblik i nærende salater, energigivende snacks og sunde hverdagsmåltider