Skip to content

Vi skåner miljøet og udgiver ikke længere et trykt katalog.

Læs mere her.

Jasper Høibys 3Elements – jazz & talk

FOF København og Nordsjælland er sammen med Gentofte Jazzklub stolte over at byde velkommen til jazzkoncert og talk med en af Danmarks absolut mest internationalt anerkendte jazzmusikere, den londonbaserede bassist Jasper Høiby og hans trio 3Elements.

Jasper Høiby er i øjeblikket på europatourné i forbindelse med udgivelsen af albummet »Like Water«.

Denne aften i Teatersalen i Byens Hus, Hellerup, består udover koncerten af en talk mellem Jasper Høiby og Frederik Korfix, radiovært på DR P8 Jazz. Du får bl.a. svar på, hvordan Jasper kom ind i Londons jazzmiljø, hvordan det er at være dansk musiker på de internationale scener, oplevelsen af at spille med nogle af de største navne inden for ny, progressiv jazz, og hvordan Jasper ser på udviklingen for jazzen – og sin egen rolle som komponist, bandleader og musiker i den udvikling.

Glæd dig til en ganske særlig aften med masser af musik og nye indsigter i jazzens forunderlige verden!

 


Jasper Høiby. Foto: Dave Stapleton.

Om Jasper Høiby

Jasper Høiby flyttede i 2001 til London for at studere på Royal Academy of Music og blev snart en del af byens summende jazzscene. Han dannede – og er nok mest kendt fra – fusion-trioen Phronesis i 2005. Siden har han dannet grupperne Planet B og Fellow Creatures, ligesom han har spillet med en perlerække kunstnere som Mark Guiliana, Tigran Hamasyan, Seb Rochford, Kurt Elling og Makaya McCraven. I 2012 modtog han Copenhagen Jazz Festivals »Young Spirit Award« ved siden af ærespriser til Jack DeJohnette og Palle Mikkelborg.

 

3Elements
3Elements. Foto: Dave Stapleton.

Om 3Elements

Udover Jasper Høiby (bas) består 3Elements på denne tur af Chaerin Im (klaver) og Jamie Peet (trommer).

 


Frederik Korfix.

Om Frederik Korfix

Frederik Korfix er optimist, familiefar og kaffedrikker. Og så har han siden 2015 været vært på DR P8 Jazz. Bl.a. i programmet »Korfix og kaffe«. Frederik elsker jazzen højere end hønsekødssalat og velfærdsstaten – og det siger ikke så lidt. Og så er det egentlig underordnet, om jazzen kommer i form af knasende toner fra Louis Armstrong i 1920'erne, om den vælter ud af højttalerne med Alice Coltrane i 1960'erne, eller om det er den sprødeste, nyeste, moderne jazz fra Storbritannien.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.12.2024 19:00-21:00 Byens Hus, Hellerup Jasper Høiby
Foredragsholder

Jasper Høiby