Skip to content
Debat hos FOF København - tag kontrollen over din tinnitus

Tag kontrollen over din tinnitus

Erkan Özden er aftenens vært, når FOF København og Nordsjælland inviterer til en aften om, hvordan du får din tinnitus til at fylde mindre i hverdagen.

Har du tinnitus, den irriterende følgesvend? Føler du dig belastet af dens nærvær? Savner du viden og effektive værktøjer til at skubbe den i baggrunden? Så er der godt nyt!

FOF København og Nordsjælland inviterer til en debat om tinnitus, hvor du vil opleve, hvordan musik og sang kombineret med et foredrag holdt af en inspirerende psykolog med ekspertviden om tinnitus kan hjælpe dig på vej mod at mestre din tinnitus, så den fylder mindre i dit liv.

Udover vært Erkan Özden møder du psykolog Anne-Mette Mohr, som har mere end 30 års erfaring inden for tinnitusområdet og dirigent Nishiki Sano, som har personlig erfaring i at håndtere tinnitus. De vil sammen dele deres viden om tinnitus med dig ved at kombinere foredrag om tinnitus med musik og sang til brug for at tackle din tinnitus.

Du vil opleve, at når du dykker ned i musikkens verden, samtidig med at du bruger din stemme og din krop til at synge, glider tinnitus i baggrunden, og livsglæden begynder at træde frem.

 

Erkan Ozden
Erkan Özden.

Erkan Özden

Erkan Özden er til daglig vært på TV Avisen på DR, tidligere korrespondent i USA og rejsende reporter i konflikt- og katastrofeområder. Han har i en lang årrække været vært for et stort skoleprojekt om kildekritik, etik og nyhedsformidling. Og netop undervisningsområdet, især korrekt sprogbrug og let forståelig formidling, er et stort interesseområde for ham.

 

Anne-Mette Moh
Anne-Mette Mohr.

Anne-Mette Mohr 

Anne-Mette Mohr har gennem mere end 30 år beskæftiget sig med tinnitus blandt andet som leder af House of Hearing i årene 1993-2021. Derudover er Anne-Mette privatpraktiserende psykolog med egen klinik, hvor hun hjælper mennesker med høretab, tinnitus, lydoverfølsomhed og indre-øre-betinget svimmelhed til at få styr på de psykologiske følgevirkninger. Hun har også et tæt samarbejde med Rigshospitalets Center for Hørelse og Balance.

 

nishiki sano
Nishiki Sano.

Nishiki Sano

Nishiki Sano er en talentfuld dirigent, som debuterede fra kordirigentklassen på Den Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2004. Hans passion for musik har ført ham til at dirigere adskillige kor og orkestre i Danmark, bl.a. Tritonus-koret, Hymnia og Paradox-koret. Det centrale i Nishikis liv er glæden ved at synge, og han deler denne glæde med andre som underviser og som dirigent – på det seneste også gennem FOF København og Nordsjælland, hvor han leder et kor for mennesker med tinnitus: Fokuskoret.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 19.11.2024 19:00-21:00 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Flere foredragsholdere

Flere foredragsholdere