Skip to content

Derfor skaber du dit eget liv – med baggrund i kvantefysikken

Civilingeniør Henning R. Jensen forklarer i et enkelt sprog og med eksempler fra eget liv, hvordan han mener, at vi er skabere af vores eget liv via vores tanker, følelser og overbevisninger, fordi de skaber og udsender energi, som påvirker os selv og vores omgivelser.

Kvantefysikken viser os, at enhver tanke udsender energi i form af elektromagnetiske bølger fra hjernen, og tilsvarende udsender kroppen elektromagnetiske bølger for enhver følelse.

Frekvensen af disse bølger afhænger af vores DNA, og derfor har vi alle en unik personlig frekvens, som afsættes som svingning i det energifelt, alt er opbygget af. Det forklarer, hvorfor mor og spædbarn kan mærke hinanden uden at opholde sig i samme rum, og hvordan enæggede tvillinger kan mærke hinanden, selvom de befinder sig på hver sin side af jordkloden.

Det forklarer også, hvorfor du 'svinger’ bedre med nogle mennesker end andre. Samtidig er dit helbred påvirket af dine tanker og følelser, fordi hjernen frigiver stoffer til kroppen ud fra din opfattelse af verden.

Henning R. Jensen vil fortælle, hvordan han mener, vi kan udnytte den viden, kvantefysikken har givet os, til at skabe et bedre liv. Et liv, hvor vi hver især accepterer at alt er energi, er opmærksomme på, at vi alle er forbundne, opnår balance mellem hjerne og hjerte (bevidsthed og underbevidsthed), og mellem højre og venstre hjernehalvdel (feminine og maskuline energier).

Når vi opnår balance indeni os selv, kan vi skabe det liv, vi ønsker, fordi den energi, vi udsender, så svinger i takt – altså er kohærent. Det er ligesom laserlys, der er én stråle af lys, der svinger ved én bestemt frekvens, og hvor bølgerne har samme retning. Hvilket er grunden til, at laserlys kan skære igennem centimeter tykke metalplader.

Det er på samme måde, vi skal opnå maksimal styrke i den energi, vi hver især udsender. Vi har derfor langt større kontrol over vores liv, end vi normalt er opmærksomme på – vi er ikke ofre for livet, men skabere af livet.

Efter foredraget er der mulighed for at stille spørgsmål.

Henning R. Jensen

Om Henning R. Jensen

Henning R. Jensen er uddannet civilingeniør og har bl.a. arbejdet med kunstig intelligens og teknologien bag Blockchain. Med mange års erfaring i formidling af sammenhænge og komplekse teknologier evner Henning at beskrive, i et let forståeligt sprog, hvordan han mener, at forbindelsen mellem den fysiske og ikke-fysiske verden kan forklares ved hjælp af kvantefysikken. Fænomener, som normalt anses for værende overnaturlige, mener han kan forklares videnskabeligt. Han udgav i 2022 bogen »Derfor skaber du dit eget liv – med baggrund i kvantefysikken«.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.10.2024 19:00-21:00 Kulturstation 3050 Henning R. Jensen
Foredragsholder

Henning R. Jensen


Måske du også er interesseret i...

FOF København og Nordsjælland har hvert år flere hundrede foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet og Nordsjælland. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som mere end 50.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.