Skip to content
Macarons kursus FOF

Macarons – sjov og bag for voksne og børn i efterårsferien – 7-15 år

Vil du lære at lave sprøde lækre macarons? Brug en dag i efterårsferien på sjov i konditorkøkkenet sammen med mor, far eller dine bedsteforældre.

Macaron er en populær og lækker fransk specialitet som ofte ses i mange smukke farver og med et hav af forskellige smage.

På kurset skal I lære at lave lækre sprøde macarons. I lærer at lave dejen, får viden om temperaturer på sukkermassen, og hvordan man pisker æggehviderne. I får tips til afbagning, så jeres macarons får de rigtige »fødder«, og så skal jeres macarons selvfølgelig også have lækkert fyld.

Når kurset er slut, kan I lave macarons, og I får selvfølgelig jeres egne macarons med hjem til resten af familien – hvis I altså vil dele?

Medbring

Viskestykke, karklud, håndmixer og en bøtte med låg til at fragte jeres macarons hjem i.

Værd at vide

Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld jer derfor gerne i god tid, så I er sikret en plads.

Information

  • Dato 15.10.2024-15.10.2024
  • Adresse Stavnsholtskolen
    Stavnsholtvej 43
    3520 Farum
  • Lokale hjemkundskab F04
  • Bemærkninger Medbring: Viskestykke, forklæder, karklud, egen håndmixer og en bøtte med låg til at fragte dine macarons hjem i.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 15.10.2024 15:00-18:30 Stavnsholtskolen Jutta Pallesgaard
Underviser

Jutta Pallesgaard