Skip to content

Vi skåner miljøet og udgiver ikke længere et trykt katalog.

Læs mere her.
Få franskundervisning i FOF

Fransk – begyndere – intensivt sprogboost

Få mulighed for at få et intensivt sprogboost i fransk. Måske skal du til Frankrig og læse, måske arbejder du ofte med eller i fransktalende lande eller måske er du bare nysgerrig på det franske sprog. Måske skal du på ferie til Frankrig til sommer.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 31.10.2024 18:00-19:40 Søndersøskolen Birgitte Ehrhardt
2 Torsdag 07.11.2024 18:00-19:40 Søndersøskolen Birgitte Ehrhardt
3 Torsdag 14.11.2024 18:00-19:40 Søndersøskolen Birgitte Ehrhardt
Se alle Se færre
Underviser

Birgitte Ehrhardt

Uddannelse: Jeg er cand.phil. i fransk fra Københavns Universitet, har fransk familie og har studeret, boet og arbejdet i Frankrig i flere år. Siden jeg blev færdig med min uddannelse, har jeg arbejdet som journalist, primært som kommunikationschef i flere store virksomheder. Men jeg elsker det franske sprog og fransk kultur, og har altid undervist i fransk ved siden af. Jeg har derfor mere end 20 års undervisningserfaring hos en lang række forskellige aftenskoler.

Andet: Jeg brænder for at undervise voksne og prøver at levere en undervisning, der er struktureret og har et højt fagligt niveau. Men jeg lægger også meget vægt på at skabe en tryg og uformel atmosfære, hvor der er plads til at lave fejl og ikke mindst plads til at vi sammen kan få os et godt grin.