Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Som mangeårig forsvarsadvokat i USA har Jane Fisher-Byrialsen gjort det til sin mission at hjælpe uskyldigt dømte. Hun har været vidne til talrige tvivlsomme afhøringsmetoder, en kriseramt politistyrke og mennesker, som fanges i et brutalt system. Alle er lige for loven, men i USA hjælper det at være hvid og rig.
Danskfødte Jane Fisher-Byrialsen har gjort det til sin mærkesag at kæmpe for dem, der sidder uretmæssigt i fængsel og er fanget i et meget anderledes og ulige amerikansk retssystem. Mest kendt herhjemme er nok sagen om den unge danske pædagogstuderende Malthe Thomsen, som blev frikendt for forbrydelser i New York, han aldrig havde begået.
På foredraget Min kamp for retfærdighed kommer publikum helt tæt på bagsiden af det amerikanske samfund, og de mange, som tilstår forbrydelser de aldrig har begået.
Jane Fisher-Byrialsen står på scenen sammen med journalist og forfatter til Janes erindringer, Thea Pedersen, og de dykker ned i de mange medieombruste sager, som Jane har haft igennem årene og stadig kæmper for. Mange, hvor hendes klienter har tilstået en forbrydelse, de aldrig har begået og er blevet uskyldigt dømt og udsat for justitsmord. Simpelthen fordi politiet løj og pressede dem under afhøringerne. Publikum får en chokerende indsigt i et retssystem, som ifølge Jane Fisher-Byrialsen selv er sygt.
Der vil også være tid til både spørgsmål og bogsignering efter foredraget.