Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Vi er i gang med at oprette forårets aktiviteter. Kurser, foredrag og udflugter kommer på hjemmesiden løbende, indtil alt er klar fra ca. midt december.
Bao er en meget populær ret, og som også er nem at lave. Til denne fredagshygge skal vi lave 2-3 forskelige slags Bao med forskellig toppings og dressing. Du får lov til at eksperimentere med din mad og lave dine egne bao, som passer til din smag.
Udgifter
Prisen er inkl. råvarer.
Medbring
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer.
Adgang til køkkenet
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 07.03.2025 | 17:30-21:30 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.