Skip to content

JULEFERIE: FOF holder juleferie fra og torsdag den 19. december kl. 12:00 til og med søndag den 5. januar 2025 - men alle vores kurser, foredrag og kulturhøjskoler ligger klar til tilmelding. Ses vi?

Planter på menuen - ulige uger

Planter til hverdag og fest

Lær at lave lækker plantebaseret aftensmad, du kan servere til både hverdag og fest. Kurset giver en introduktion til det plantebaserede køkken og dets basis ingredienser og viser dig, hvordan du let kan erstatte kød og mælkeprodukter med sunde plantebaserede alternativer. 
 
Du lærer at lave plantebaserede udgaver af kendte klassiske kolde og varme retter som fx lasagne bolognese, frikadeller, fiskefilet og saucer (fx bearnaise sauce) og præsenteres samtidig for nye måder at bruge grøntsager (og frugter) på. Opdag fx hvordan bananskræl kan forvandles til en lækker vegansk pulled pork.
 
Kurset er både for dig, der gerne vil spise mere plantebaseret, eller som har fået en veganer i familien eller i venneflokken, som du gerne vil kunne forkæle med lækre nærende plantebaserede retter.  

 

Udgifter

Udgifter til råvarer ca. kr. 100,- pr. gang afregnes direkte med underviseren. 

Medbring

Medbring gerne egne drikkevarer. 

Adgang til køkkenet

OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.

Information

  • Dato 30.01.2025-27.03.2025
  • Adresse FOF Vindegade 74
    Vindegade 74
    5000 Odense C
  • Lokale køkken, 1. sal
  • Bemærkninger Udgifter til råvarer pr. gang ca. kr. 100,- afregnes direkte med underviseren. OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 30.01.2025 16:30-20:30 FOF Vindegade 74 Ditte Lustrup
2 Torsdag 27.02.2025 16:30-20:30 FOF Vindegade 74 Ditte Lustrup
3 Torsdag 13.03.2025 16:30-20:30 FOF Vindegade 74 Ditte Lustrup
Se alle Se færre

Ditte Lustrup

Ditte Christina Lustrup er uddannet indenfor ernæring og sundhed og har mange års erfaring i det plantebaserede køkken. Hun har bl.a. arbejdet i køkkenet hos den veganske og økologiske Café Kosmos i Odense og udviklet plantebaserede opskrifter til både firmaer, instagram og madbloggen Hybenliv.dk. Derudover er hun foredragsholder og forfatter til den plantebaserede kogebog: Hyben, en vitaminbombe fyldt med smag og næring.