JULEFERIE: FOF holder juleferie fra og torsdag den 19. december kl. 12:00 til og med søndag den 5. januar 2025 - men alle vores kurser, foredrag og kulturhøjskoler ligger klar til tilmelding. Ses vi?
JULEFERIE: FOF holder juleferie fra og torsdag den 19. december kl. 12:00 til og med søndag den 5. januar 2025 - men alle vores kurser, foredrag og kulturhøjskoler ligger klar til tilmelding. Ses vi?
Vi tager på en tur til Østasien, vi vil igennem mad besøge Vietnam, Japan, Korea og Kina.
Dette asiatiske madkursus fokuserer på den sunde og balancerede kost fyldt med grønt, som også er nem og hurtig at lave i hverdagen. Vi fokuserer også på viden om hvert land, og hvordan geografi, kultur og sprog påvirker maden og omvendt.
Vi vil starte med en introduktion til de fire køkkener, og hvordan deres smage bliver kombineret i Østasiatisk mad. Hver gang er et nyt land, og vi afslutter vores kursus med en fælles "mad-fest".
Udgifter til råvarer pr. gang kr. 100,- afregnes direkte med underviseren.
Medbring forklæde og gerne egne drikkevarer.
OBS. indgang fra parkeringsplads via trappeopgang. Ingen elevator.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 28.01.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
2 | Tirsdag 25.02.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
3 | Tirsdag 11.03.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
4 | Tirsdag 25.03.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
5 | Tirsdag 08.04.2025 | 17:30-20:40 | FOF Vindegade 74 | Linh Jeppesen |
Se alle Se færre |
Jeg hedder Linh Cao Thi Thuy Jeppesen, og jeg er født og opvokset i Vietnam. Jeg kom til Danmark i 2016 for at gå på Idrætshøjskolen Bosei. Her lærte jeg bl.a. om koreansk mad fra ejeren af den første koreanske restaurant i København og japansk madlavning fra en japansk kok, som arbejdede på en Michelin restaurant. I 2017 tog jeg til København på Surhs Højskole for at lærer mere om madlavning. Jeg har efterfølgende arbejdet på en sushi restaurant og arbejdet i flere køkkener. Siden 2020 har jeg undervist på deltid på Idrætshøjskolen Bosei, hvor jeg har undervist i asiatisk madlavning.