Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Pilates med Ida Agerbæk

Pilates

Pilates 

Med Pilates får du en stærkere ryg og en fladere mave samt øget energi og overskud! Pilatestræning giver dig mere ro og balance i krop og sjæl! 

Hvem kan deltage?

Kurset er for dig, der kender til Pilates, men gerne vil arbejde i et roligt tempo med tid til fordybelse i den enkelte øvelse. Dette kursus er også velegnet ved lette problemer i nakke og skuldre eller bækken og lænd.

Træningen begynder med en let afspænding og opvarmning, hvorefter vi udfører Pilatesøvelserne i et sammenhængende flow. Du får alternative muligheder for udførelse af den enkelte øvelse efter, hvor langt du er nået i din træning. I Pilatestræning lægges vægt på at lære at bruge de dybe stabiliserende muskler i ryg, mave og bækkenbund.

Vi arbejder også med åndedrættets betydning i Pilates. De mange stræk i undervisningen øger fleksibiliteten omkring rygsøjlen og smidigheden generelt. Pilates bedrer også din koordination og balance. Træningen vil give dig øget velvære samt mere ro og overskud i hverdagen!

Træningen afsluttes med en dejlig afspænding.

Medbring

Medbring et lagen og en lille fast pude. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 10:00-11:30 FOF Vindegade 72 Ida Agerbæk
2 Mandag 09.09.2024 10:00-11:30 FOF Vindegade 72 Ida Agerbæk
3 Mandag 16.09.2024 10:00-11:30 FOF Vindegade 72 Ida Agerbæk
Se alle Se færre

Ida Agerbæk

”Min vej ind i rollen som underviser i bevægelse har været lidt af en rejse. Under et ophold i Texas i 1986-87 mødte jeg for første gang fitnessverdenen. Jeg valgte at blive uddannet aerobicinstruktør. Da jeg kom hjem til Danmark, tog jeg en uddannelse som fysioterapeut, men følte mig egentlig lidt forkert. Dengang brugte man ikke træning så meget i det fag. 

Siden har udviklingen været med mig, og i dag er der jo træningssal tilknyttet de fleste fysioterapiklinikker. 

Jeg brænder for mit arbejde og elsker samværet om det, vi kalder “det fælles tredje” - det udefinerbare, fællesskabet, der opstår i rummet når mennesker bevæger sig sammen.”

Ida Agerbæk, underviser i bevægelse, Pilates

Baggrund:

  • Uddannet fysioterapeut
  • Fitnessinstruktør
  • Underviser og uddannelse i aerobic, zumba, femininfitness osv.