Skip to content
Hip Hop for børn hos FOF København

Hiphop og kreativ dans 10-12 år

Vi skal danse og bevæge kroppen, høre en masse skøn musik og have det sjovt. Her er masser af energi, seje moves og danseglæde – du vil slet ikke kunne lade være med at danse.

For både piger og drenge, der elsker at danse! Kom gerne i tøj som du kan bevæge dig i.

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på”-dage.

Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 17:40-19:10 FRB, Falkoner Fitness Emilia Fiona Inga Klitgaard
2 Torsdag 12.09.2024 17:40-19:10 FRB, Falkoner Fitness Emilia Fiona Inga Klitgaard
3 Torsdag 19.09.2024 17:40-19:10 FRB, Falkoner Fitness Emilia Fiona Inga Klitgaard
Se alle Se færre
Underviser

Emilia Fiona Inga Klitgaard

Undervisningserfaring: Jeg er vant til at omgås børn, og elsker at lære fra mig. Jeg har i løbet af min egen tid som danser blandt andet hjulpet til med at undervise de yngre dansehold på Danseplaneten. En ting er glæden ved selv at få lov til at danse, og en anden ting er at se glæden i børnenes øjne, når vi sammen lykkedes med at lære en ny dans. Det er en fantastisk følelse, som underviser at kunne få lov til at give min passion omkring dans videre til de yngre generationer og mindst lige så fantastisk at se dem lykkedes med dansen.

Andet: Jeg har selv danset det meste af mit liv, og har sammen med mit hold vundet Danmarksmesterskaberne i Hiphop. Jeg har dertil deltaget i større udenlandske turneringer, som blandt andet Europamesterskaberne. Min danseundervisning vil komme til at bære præg af min erfaring og passion for Hiphoppen. Jeg ønsker i denne forbindelse at sammensætte enkelte danse og udføre en masse fede koreografier med børnene. Udover dansen, elsker jeg generelt at være i selskab med børn. Jeg arbejder på nuværende tidspunkt i en børnehave, hvor jeg stortrives i børnenes selskab. Jeg har dertil også tidligere erfaring som børnepasser i Paris, hvor jeg for nyligt har været afsted i 4 måneder. Afslutningsvis har jeg også erfaring som skuespiller.