Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.
Kurset er en kombination af foredrag og praktisk udførsel af metoderne til at lave fyldt chokolade. Underviseren fortæller og viser metoderne til at opnå den perfekte temperering af chokolade. Efterfølgende støber I selv chokoladen i forme og laver flere forskellige slags lækkert fyld.
I får tilsendt opskrifter efter kurset, så I kan eksperimentere videre derhjemme – og der vil også være lidt af den gode chokolade til at tage med hjem.
Drikkevarer, opbevaringsbøtte, viskestykker og forklæder.
Prisen dækker en voksen og et barn, og råvarer er inkl. i prisen. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 18.12.2024 | 16:30-19:55 | KBH V, Humletorvet | Nicolaj Wium |
Uddannelse: Civilingeniør i kemi
Undervisningserfaring: Jeg har undervist i at lave fyldt chokolade siden 2010, undervist i "Kyndig Biavler" siden 2005 og i begynderkurser i biavl siden 2016.
Andre faglige kvalifikationer: Har skrevet mange artikler til Tidsskrift for Biavl. Derudover blev jeg danmarksmester i fyldt chokolade i 1999.
Andet: Jeg har siden 2003 haft ca. 50 bistader i Nordsjælland, hvor jeg også er bi-inspektør. I 1997 startede jeg med at lave chokolade, og jeg har været Danmarksmester i fyldt chokolade og deltaget i internationale konkurrencer. Jeg sælger mine produkter på Torvet i Helsingør hver lørdag formiddag kl. 8.00-15.00. Desuden sælger jeg produkterne hos Brugsen i Hornbæk, Brødsnedkeren i Humlebæk, Strandvejsristeriet på Kronborg, på museet Munkeruphus i Dronningmølle samt eksporterer i mindre grad.