Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen med fokus på julens bagværk. Børn elsker at bage, og på kurset skal vi bage sprøde klassiske småkager, pebernødder og andre spændende kager – alt sammen med fokus på jul.
Undervejs får I tips til, hvordan brød og kager bliver velsmagende og lækre, når I skal gentage det derhjemme efterfølgende.
Der er fokus på de gode råvarer og ikke mindst den gode julestemning.
Drikkevarer, viskestykker, karklud og 2-3 opbevaringsbøtter/frostposer til bagværk. Der serveres ikke mad under kurset, så medbring evt. en lille madpakke, hvis I ikke har spist hjemmefra.
Råvarer er inkluderet i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Ved tilmelding notér barnet navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 13.12.2024 | 14:00-18:10 | KBH V, Humletorvet | Christine Stokkebye |
Uddannelse: 1984: Ernærings og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium. 2010: Master i Sundhedspædagogik, 1 modul. DPU. Diplomuddannelse som turistfører RUC.
Andre faglige kvalifikationer: Madformidling, madundervisning og madproduktion, fuldmægtig, key account manager, konsulent og selvstændig. International erfaring fra 16 års arbejde og ophold i Bruxelles.
Undervisningserfaring: Den Skandinaviske Skole i Bruxelles, Hotel og Restaurant skolen i København, Danæg, Aarhus skolevæsen, AMU Odense, Sygeplejerskeskolen Odense, AOF Odense.
Andet: Arbejder som selvstændig inden for ”mad og historie”.