Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Få styr på dit julebag inden julen! Kom med i konditorkøkkenet og få tips og tricks til at lave den gode småkagedej. Du lærer om hviletider, udstikning, lækre smagskombinationer, flot pynt og den helt rigtige afbagning.
Få nogle hyggelige og lærerige timer i køkkenet, hvor julestemningen langsomt breder sig i takt med, at køkkenet fyldes af den liflige duft af alle de lækre småkager, vi sammen bager.
Viskestykke, karklud og bøtter til at transportere småkagerne hjem i.
Råvarer er inkl. i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 05.12.2024 | 11:00-15:10 | KBH V, Humletorvet | Christine Stokkebye |
Uddannelse: 1984: Ernærings og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium. 2010: Master i Sundhedspædagogik, 1 modul. DPU. Diplomuddannelse som turistfører RUC.
Andre faglige kvalifikationer: Madformidling, madundervisning og madproduktion, fuldmægtig, key account manager, konsulent og selvstændig. International erfaring fra 16 års arbejde og ophold i Bruxelles.
Undervisningserfaring: Den Skandinaviske Skole i Bruxelles, Hotel og Restaurant skolen i København, Danæg, Aarhus skolevæsen, AMU Odense, Sygeplejerskeskolen Odense, AOF Odense.
Andet: Arbejder som selvstændig inden for ”mad og historie”.