Skip to content
Oplev Yin Yoga hos FOF København

Yin yoga

Yin yoga er en rolig og meditativ yogaform, baseret på bl.a. den kinesiske meridianlære. Gennem lange dybe stræk stimuleres kroppens bindevæv, muskler, led, organer og energistrømme, og gennem mindfulness trænes nærværet, accepten og rummeligheden.

Du vil opleve øget ro, koncentration, smidighed og velvære samt en forløsning af spændinger og blokeringer i krop og sind. I træningen vil der indgå åndedrætsøvelser, liggende og siddende stillinger, og du vil være længere tid i de enkelt stræk.

Værd at vide

Yin yoga er en yogaform for de fleste. Både for dig med fysiske udfordringer og for dig med en travl og aktiv hverdag. Hver gang slutter vi af med en dejlig afspænding.

Information

  • Dato 03.09.2024-14.01.2025
  • Adresse FOF Huset, Ordrup
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 43, 4.sal
  • Bemærkninger Vi sørger for yogamåtter, tæpper og andet udstyr i lokalet, men du er også velkommen til at medbringe egen måtte og evt. et tæppe til afspændingen. Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 10:40-12:10 FOF Huset, Ordrup Agnete Skaarup Bendsen
2 Tirsdag 10.09.2024 10:40-12:10 FOF Huset, Ordrup Agnete Skaarup Bendsen
3 Tirsdag 17.09.2024 10:40-12:10 FOF Huset, Ordrup Agnete Skaarup Bendsen
Se alle Se færre
Agnete Skaarup Bendsen
Underviser

Agnete Skaarup Bendsen

Uddannelse: Jeg er certificeret indenfor vinyasa, yin, restorativ yoga. Derudover har jeg en 4-årig uddannelse som bodymind krops- og gestaltterapeut, hvor jeg arbejder ud fra princippet om, at krop og sind hænger uløseligt sammen og gensidigt påvirker hinanden. Jeg har også en 2-årig uddannelse som addiction counsellor, hvor jeg arbejder med rådgivning/undervisning indenfor afhængighed. Som counselor hjælper jeg klienten med at få en indsigt i usund adfærd - for at finde balance og et sundt adfærdsmønster uden afhængigheden.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i 4 år, og jeg har omkring 15-20 yogahold om ugen på nuværende tidspunkt bl.a. herreyoga, lungeyoga, senioryoga, til sårbare unge, hatha, yin yoga og vinyasa yoga. 

Andet: Min tilgang er altid at være nysgerrig på læring og øge vores bevidsthed omkring kroppen.