Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Hjerte-/diabeteshold – via sundhedscenter

Holdet er for dig, som har deltaget i et forløb i Frederiksberg Sundhedscenter på grund af hjerteproblemer eller diabetes – eller for dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Vi starter med konditionstræning f.eks. på cykel eller i ro-maskine. Herefter forsætter vi med styrketræning, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi bruger styrketræningsmaskiner, håndvægte, bolde og andre træningsrekvisitter.

På dette hold, har du mulighed for at gå sammen med andre med samme udfordringer.

Underviseren, som er en erfaren fysioterapeut, vil kunne give dig god vejledning til den rette træning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 07.08.2024 15:30-16:40 Dronningensvej, Frederiksberg Daniel Powell
2 Onsdag 14.08.2024 15:30-16:40 Dronningensvej, Frederiksberg Daniel Powell
3 Onsdag 21.08.2024 15:30-16:40 Dronningensvej, Frederiksberg Daniel Powell
Se alle Se færre
Underviser

Daniel Powell

Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut og er i gang med sportsfysioterapeut uddannelsen.

Andre faglige kvalifikationer: Udover at være almindelig uddannet fysioterapeut, så er jeg også i gang med, at tage uddannelsen som
sportsfysioterapeut. Derfor har jeg, og er jeg i gang med, at tage en rækkekurser inden for kroppens forskellige regioner – samt andre sportsrelevante emner som styrketræning og kredsløbstræning. Endvidere har jeg også kursuset FIFA Football Medicin.

Undervisningserfaring: Udover at være uddannet fysioterapeut, så har jeg erfaring med træning af forskellig målgrupper under forskellige
rammer. Tidligere har jeg lavet meget holdtræning almene motionister, og den seneste tid har jeg arbejdet meget med børn og ung-voksne. For børn og ung-voksne har det været i form af holdtræning, men også en til en personlig træninger – men også ved rehabilitering og diagnosticering i mit arbejde som fysioterapeut.

Andet: Personligt har jeg selv dyrket en masse fodbold og atletik. Jeg bruger og er vild med, at træne og gøre en forskel for andre. Jeg ønsker, at hjælper folk til, at kunne hjælpe sig selv bedre.