Skip to content
Lær Arabisk hos FOF København

Arabisk – levantisk dialekt – begyndere

Vil du gøre verden større, og drømmer du om at lære arabisk? Den levantiske dialekt tales med regionale variationer i Syrien, Libanon, Jordan og Palæstina og er kendt af mange i den arabiske verden. Dyk ned i sprogkulturen og lær de allermest basale gloser til rejsen.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i arabisk – levantisk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord, så starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale og introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Kurset er målrettet til den som hurtigt ønsker at blive god til at tale arabisk, idet der ikke bruges tid på at lære at læse og skrive arabiske bogstaver. Vi har fokus på aktiv sprogbeherskelse med udgangspunkt i lette arabiske tekster skrevet med latinske bogstaver. 

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 11.09.2024-22.01.2025
  • Adresse Europaskolen
    Ny Carlsberg Vej 99
    1799 København V
  • Lokale Klasselokale120
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Vi kommer til at bruge bogen Syrian Colloquial Arabic Course. Den kan pt. tilgås gratis via dette hjememside https://special.worldofislam.info/index.php?page=syr_ar (kopier linket til browser, da det ikke er et aktivt link her på siden) eller den kan købes.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 11.09.2024 19:00-20:40 Europaskolen Basma Shahin
2 Onsdag 18.09.2024 19:00-20:40 Europaskolen Basma Shahin
3 Onsdag 25.09.2024 19:00-20:40 Europaskolen Basma Shahin
Se alle Se færre
Basma Shahin underviser hos FOF København
Underviser

Basma Shahin

Uddannelse: Cand.mag. i mellemøststudier (2015) samt en bachelor i arabisk fra Københavns Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg flyttede til København i 2005, efter jeg blev gift med en dansk mand, og har boet på Nørrebro siden da. I Damaskus, hvor jeg voksede op og læste engelsk litteratur på Damaskus Universitet, begyndte jeg at undervise i arabisk for mine venner fra Europa og USA. Der gik det op for mig, hvor vigtigt det er at kommunikere og være sammen med andre mennesker med forskellige baggrunde. Min drøm om at rejse til Europa for at opleve nye kulturer, møde nye mennesker og ikke mindst lære nye sprog, blev større, indtil jeg rejste hertil i 2005 med min mand. Jeg er meget taknemmelig for at være havnet her i Danmark, fordi det at rejse og møde nye mennesker har haft en stor indflydelse på mig og har beriget mit horisont på en positiv måde, både som person og som underviser.

Undervisningserfaring: Jeg har både undervist i moderne standardarabisk og levantisk dialekt på forskellige niveauer og har også
undervist både privat- og holdundervisning i mere end to årtier. Udover det har jeg erfaring med at undervise folk fra forskellige områder og aldersgrupper. Jeg har undervist forskellige steder som f.eks. på Københavns Universitet, gymnasium, aftenskole og IMS (International Media Support). Jeg skræddersyr gerne kurserne og har også tidligere udviklet undervisningsmateriale til mine elever.

Andet: For mig er det vigtigt, at der lægges meget vægt på interaktionen mellem eleverne og underviserne, behov og mål samtidig med at det skal være sjovt, spændende og ikke mindst lærerigt at lære nyt sprog.