Skip to content
Sprogkursus hos FOF København: Ukrainsk– niveau A1

Ukrainsk – niveau A1

Dette kursus er en fortsættelse af begynderkurset i ukrainsk og relevant for dig, der enten har et halvt års undervisning fra aftenskole bag dig eller har gjort dig de første erfaringer med det ukrainske sprog et andet sted.

Undervisningen vil indeholde basal grammatik, og du vil i forløbet blive introduceret til et større ordforråd og opnå en dybere forståelse af den ukrainske kultur.

Sange og lege vil være en del af undervisningen, og vi vil arbejde på en let og sjov, men også meget effektiv måde. En mindre mængde lektier derhjemme må forventes.

Kom og vær med og bliv god til det ukrainske sprog!

Værd at vide

Undervisningsmaterialet vil blive fremsendt elektronisk af underviseren.

Du bedes medbringe en notesbog og en kuglepen – intet derudover.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se vores niveaubeskrivelser her.

 

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 19:00-20:40 KBH K, Nørregade Natalia Hansen
2 Tirsdag 17.09.2024 19:00-20:40 KBH K, Nørregade Natalia Hansen
3 Tirsdag 24.09.2024 19:00-20:40 KBH K, Nørregade Natalia Hansen
Se alle Se færre
Underviser

Natalia Hansen

Uddannelse: Jeg er uddannet Sproglærer fra Kyiv National Lingvistik Universitet i 2001 med speciale i engelsk og litteratur. Jeg har også fået spændende specielle kurser i de bedste metoder til at undervise i grammatik og ordforråd.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er ukrainer og er vild med at tage jer med til den spændende verden af ukrainsk kultur og en af de mest melodiske sprog. Min erfaring i engelskundervisning hjælper mig til at skabe dynamiske og interessante lektioner med store fremskridt i alle sproglige områder: ordforråd, udtaler, grammatik og den kulturelle komponent.

Undervisningserfaring: 7 år som Engelsk lærer til børn og voksne.